Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik Body Eq

ponczalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was bardzo ważne pytanie mam wojownika bodego level 34 na servie Almanach (czerwoni) i chcę kupić dla niego eq w którym będzie się dobrze expiło i na pvp żeby też był dobry .

Ta postać jest na razie bez equ , ale mam do wydania 50 kk na eq dla tej postaci .

Piszcie jakie eq kupić i plus ile żeby to była dobra postać .

Wstawiam + .

Dzięki wielkie

Opublikowano

ja bym zrobil tak fms+9 sr20%+ kd woja+3 smierci+4 smiertelna +9 kd speeda +2 defa+3 buty 1k pz naszyjnik 500-1kpz srebrnej bym nie kupowal bo sama malo pz daje i droga jakas branze max na 15lvl z 1kpz i ebo +7 zelak+7 jak narazie wystarczy.

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

FMS+9 śr jak największe za jak najmniejszą cenę czyli tak za 20-25kk za Śr 20+%(takim EfEmEsEm możesz jechać nawet do 60-65 na upartego).

Śmiertelną +8-9 z KD Defa+3 za jakieś 10-15kk (Na upartego jedziemy do 60-65)

Żelek+7-8-9

Reszta kasy na Ebo+7-8-9

Nie wiem jakie są dokładnie ceny także nie koniecznie wszystko jest dobrze, jeśli chodź trochę pomogłem liczę na +ik

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Za 50kk wiele nie kupisz :) Kup na allegro jeszcze 100kk(pewnie stąd masz te 50kk) i wtedy dopiero kupisz konkretne eq..

Najlepiej ulepszać niż kupować... wydrop lub pokupuj śmiertelek +0/4, kup z 6-8 kawałków klejnotu i ulepszaj u gildyjnego

To samo zrób z ebonkami - wydrop lub nakup ok. 10 par ebonow i 10 kawałków klejnotu.... bardzo dużo idzie na tym zarobić

Ja zaczynając od 2kk yang zrobiłem no takie przeciętne eq jak lwia +7, ebonki +7, żelak +7, bojowa tarcza +9 i wiele, wiele innych...

Zbieraj nawet z pozoru największe śmieci - typu ebonki +0, pokrzywy itp. itd.

Miałem chyba 4 pary ebonów, sprzedałem je za 500k za jedne, a potem kupiłem 6 par ebo na +4 po 200k i 6 kawałków klejnotu... szczęście chciało że ulepszył aż 5 par! (gildijny) Sprzedałem 2 takie pary +5 po 1.5kk jedna... i na koniec została jedna par ebonów +7 :) Na tym więcej zarobisz niż na fishbocie - zwłaszcza dlatego że na start masz 50kk...

Koszt ulepszenia jednej śmiertelki na +7 nie przekracza 2kk... A zwykle taką śmiertelke po 5kk sprzedają... przemyśl to :)

pozdro

reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...