Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O E-papierosach

master123w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam 13 lat i mam takie pytanie czy e-papierosy są szkodliwe.Z tego co wiem to e-papierosy nie są tylko liquidy i czy opłaca mi się go wziąć ? Nie zepsuje zdrowia ?

Opublikowano

@TuFu x33 świetnie podsumował temat, gdyby nie był z Sosnowca to dałbym mu lajka

A poza tym kopcąc e-papierosa wchłaniasz o wiele więcej nikotyny, niż w przypadku zwykłych fajek. Nie warto :P

Opublikowano

@TuFu x33 świetnie podsumował temat, gdyby nie był z Sosnowca to dałbym mu lajka

A poza tym kopcąc e-papierosa wchłaniasz o wiele więcej nikotyny, niż w przypadku zwykłych fajek. Nie warto :P

A jednak dales B)

Nie bierz bo skończysz jak panowie na zdjęciu wyżej. To jest potwierdzone naukowo

79160594027661829163.png

Opublikowano

W wieku 13 lat weź się za naukę a nie za jakieś e-fajki, elo. ­

Opublikowano

E papierosy są szkodliwe ale dużo mniej od zwykłych analogów. Ale tak czy siak jesteś jeszcze młody więc lepiej nie pal. Nie chodzi mi o zdrowie bo to twoja sprawa ale pomyśl o pieniądzach które przeznaczysz na nałóg.

Opublikowano

Paląc E-Papierosy nie musisz palić nikotyny, wystarczy że kupisz olejek z 0mg nikotyny. Wtedy palisz tylko "smakową wodę" jeśli mogę to tak nazwać i e papieros jest tańszy o wiele od analogów.

I to samo czy szkodzi. Otóż można powiedzieć że nie tylko, jedyne co to to że w skład liquidu może wchdzić substancja na którą możesz być uczulony. Sam man zamiar zacząć palić za ok. 3 tygodnie.

qbAFfcA.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...