Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arthia.eu - Rework

Arthia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na 1 odsłonie , pozdrawiam top1 mental. Pozdrawiam wszystkich Psycholi.

Ale , serwer bardzo niedopracowany , włamy na serwer  ,bugi bugi i jeszcze raz bugi.

Serdecznie nie polecam. Administracja tylko potrafi obiecywać.

Opublikowano

Fajnie się grało. Polecam! :)

Dzięki liczymy, że pomożesz przy forum :)

Grałem na pierwszej odsłonie, i zagram na tej :P Postarajcie się panowie ! 

Dzięki, staramy się.

Moim zdaniem mogliście zrobić typowego old'a jak 5 lat temu była Pandora. Nie popełnijcie znowu tego samego błędu z doborem Mistrza Gry i będzie dobrze ;)

Wiesz nie chodzi o Mistrza Gry to był YouTuber, który nie dość że narobił nam problemu to jeszcze miał problemy w relau, bo przyszedł jego kolega z reala na ts "gdzie siembid bo kase pożyczył ode mnie". Więc sam sobie to wyobraź : D.

Fajne sety, szczególnie na łucznika. Jednak 250 lvl max i tylko 3 mapy do expa? Trochę monotonią zajeżdża.

Exp miejscami jest trudniejszy, ale zapewniam, że o wiele szybszy niż na PandoraMT2. Takie ułatwienie z naszej strony :)

Grałem na 1 odsłonie , pozdrawiam top1 mental. Pozdrawiam wszystkich Psycholi.

Ale , serwer bardzo niedopracowany , włamy na serwer  ,bugi bugi i jeszcze raz bugi.

Serdecznie nie polecam. Administracja tylko potrafi obiecywać.

Włamania na serwer nie było, co może potwierdzić sponsor tego serwera, a bugi zdażają się wszędzie. Nie ma serwera bez bugów.

Opublikowano

Grałem na poprzedniej odsłonie i grało mi się bardzo fanie,  było sporo graczy. Zobaczymy jak teraz serwer wypali, myślę, że nie będzie więcej takich akcji. 

Polecam serwer. ;)­

­

Opublikowano

Poprawiony rework reworka - nie polecam.

EDIT: Naszła mnie taka myśl - może tak od razu przejdźmy do systemu sezonów jak w lolu czy innych mmo? :v

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Będzie działało to samo wh?

Nie.

Grałem na poprzedniej odsłonie i grało mi się bardzo fanie,  było sporo graczy. Zobaczymy jak teraz serwer wypali, myślę, że nie będzie więcej takich akcji. 

Polecam serwer. ;)­

Postaramy się i dzięki!

Podjebane pliki przez Argina z Tanavisa :sex: :sex: :sex: :sex:

Ale zagram :D

To już inna historia ;d. Wbijaj!

Poprawiony rework reworka - nie polecam.

EDIT: Naszła mnie taka myśl - może tak od razu przejdźmy do systemu sezonów jak w lolu czy innych mmo? :v

Laneris - rework reworka reworka reworku

Opublikowano

Nie polecam rework rework reworka wsadźcie znów hajs a po miesiacu znów  REWORK REWORK REWORK REWORKA xD 

Opublikowano

Nie polecam rework rework reworka wsadźcie znów hajs a po miesiacu znów  REWORK REWORK REWORK REWORKA xD

Dekador idź bardziej licznik podkręć :).

Opublikowano

macie tylko tych dwoch YT ? ;D

to duzo osob raczej nie bedzie jak oni maja po 100 wyswietlen ;d

Dzisiaj wleci m.in xMateo, Weezy i kolejni w trakcie rozmów.

Opublikowano

Możesz mi wytłumaczyć złodzieju plików xD dlaczego przed spatchowaniem clienta są ssy z http://tanavis.pl ?

Nie polecam złodziei Squad :)

f1a2ecedc361aed3c27ec69e4a98cd77.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...