Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziala wczoraj robilem i spectre + dodatki tak jak opisane

Nie działa, dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd i mnie minusujesz kozaku przez neta. A po 2 wr +16, a ty masz 12 więc siedź na dupie i przytakuj.

18706.png

16911.png

Opublikowano

jak autor pisze ze dziala to ok. mam 2 prozbe mogl by mi ktos byle jaki emeil zrobic umnie cos sie zrombalo

Opublikowano

Wlasnie ze nie umiesz tego zrobic to nie znaczy ze nie dziala bo kazdemu dziala wiec....

Zrobić to nie umie twoja stara dzieci. Widać na Twoim przykładzie jak niedojebanego płoda można zrobić.

18706.png

16911.png

Opublikowano

Niedojebany to jest twój ryj (staje w obronie użytkownika forum) powinieneś kozaku bana dostać za wyzywanie

Zapraszam na ts kozaku, a jeżeli jesteś taki silny to podaj adres zamieszkania możesz powiedzieć mi prosto w twarz co sądzisz :)

18706.png

16911.png

Opublikowano

Twoja stara to kid ze urodzila dziecko takie jak ty pewnie z burdelu.... nie kocha cie szkoda.... przezp rzypadek cie zrobila i dalej posuwaja ja w dupsko.. jest jak ketchup kazdy macza w niej parowe... krotka historia twoich narodzin

Opublikowano

Twoja stara to kid ze urodzila dziecko takie jak ty pewnie z burdelu.... nie kocha cie szkoda.... przezp rzypadek cie zrobila i dalej posuwaja ja w dupsko.. jest jak ketchup kazdy macza w niej parowe... krotka historia twoich narodzin

podaj adres powiesz mi to w twarz, skoro na forum jesteś taki silny, odp na priv

18706.png

16911.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...