Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes ZRT - Poszukiwany Programista !

ZagrajmyRazemTe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !
Poszukuję programisty na mój serwer "Shakes ZRT", mały projekcik z nie wielką szczyptą promocji i starań osoby, która napisała mi pliki.

Jestem Patryk "Taksi ZRT" Malinowski, YouTube'r - www.youtube.com/ZagrajmyRazemTeam.

Jeszcze raz, szukam programisty ( specjalizacja PHP ) do skończenia plików i realizacji moich pomysłów na serwerze Shakes ZRT, szatą graficzną, dźwiękami, promocją zajmę się JA.

Szukam osoby która przede wszystkim ma CZAS, dam zarobić stałym % z serwera ( jeśli nawiążemy długofalową współpracę ) bądź zlecenia.

Kompetentne osoby proszę o kontakt na mail - [email protected]

Gilu, przestań się zachowywać jak dziecko, oboje dobrze wiemy co zrobiłeś, nie uważasz że Wszyscy powinni się dowiedzieć ? :)

Ty masz władzę na MPC, a kilka fajnych dowodów, które mogłyby się nie spodobać sporej liczbie osób :)

Nie wchodź mi w drogę.

post-662845-0-65695200-1459372910_thumb.png

Opublikowano

Oczywiście wiele grafik jest jeszcze do zmiany, pracuję nad tym około 4 godziny dziennie, przedmioty już mam w większości, robię teraz wygląd postaci itd, to będzie nieco trudniejsze.

Opublikowano

Wiedziałem ze tak będzie, gilu nigdy nie był w porządku. ;) 

Norberts kibicuje tobie. ;)

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

ładny SWF, ciekawe kto go pierwszy Wam ukradnie ;)

Gilu wyleciał z ekipy? Jeszcze złodziej niech wyleci wtedy coś może z tego wyjdzie a jak nie to karma wróci

Hejo

Opublikowano

Gilu wyleciał z ekipy? Jeszcze złodziej niech wyleci wtedy coś może z tego wyjdzie a jak nie to karma wróci

Owym zlodziejem jest gilu.

Opublikowano

Szatę graficzną robię sam, za bardzo się przyzwyczaiłem do normalnego sf'a i chce żeby mój serwer był "wyjątkowy" wszystkich grafik nie da się nam ukraść, tylko te z swf'a ale i tak nie wiele to da, bo to tylko malutka część grafik.

Opublikowano

ZagrajmyRazemTe no włąśnie wiem, próbowałem kilka bo chcialem z ciekawosci poedytowac swf'a ale zaden mi nie dzialal, nie chcial edytować albo zapisać. Działasz na zakodowanym czy rozkodowanym swfie ?
Jeśli możesz to podaj proszę tylko nazwe programu ktoryego uzywasz ;)

///ogarnij sygne ;3

Lenart

Ale Pajacyka mogleś zostawić

www.pajacyk.pl

pomagajmy !

Opublikowano

mi włąsenie przy nawet najmniejszej probie zmiany tych linijek nie chcialo azpisac projektu w jpexs dlatego pytam o pomoc :D

///ogarnij sygne ;3

Lenart

Ale Pajacyka mogleś zostawić

www.pajacyk.pl

pomagajmy !

Opublikowano

Owym zlodziejem jest gilu.

Chodzi mi o kogoś innego..

Szatę graficzną robię sam, za bardzo się przyzwyczaiłem do normalnego sf'a i chce żeby mój serwer był "wyjątkowy" wszystkich grafik nie da się nam ukraść, tylko te z swf'a ale i tak nie wiele to da, bo to tylko malutka część grafik.

Że co? Że Norbert nie da rady? Nie podpuszczaj gościa który ma u siebie na serwerze coś z każdego serwera*

* -sprzed upublicznienia plików Mannika (czy jak mu tam było) i Zeusa

Lepiej weźcie go do swojego teamu, polecam gościa mnIj7Cz.png

A jeszcze co do SWF, skryptów na autorskie chyba nie da rady przepisac? Co z aktualizacjami, trzeba bedzie na nowo all grafiki wgrywac, nie ?

Wgl to nawet nie wiadomo kto kryje sie pod tym @ZagrajmyRazemTe

Hejo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ja się zgłaszam na Technika sfgame Shakes ZRT widziałem ODC i live jak grałeś :D

Witam ja się zgłaszam na Technika sfgame Shakes ZRT widziałem ODC i live jak grałeś :D

Napisz na PW

Opublikowano

mi osobiscie szata graficzna ze screena sie nie podoba

Mnie rowniez. Niepotrzebnie próbujesz zmieniać na sile cos, co nie potrzebuje zmiany a nawet jeśli - to musi byc lepsze niż obecnie jest lub chociażby na podobnym standardzie. Nie przyjemne dla oczu, jak dał mnie slabo ale propsuje za chęci. W końcu od czegoś sie zaczyna. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...