Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa monitory GTX970 i spadek FPS (przy włączonej przeglądarce)

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postaram się opisać problem krótko i zwięźle. Mam dwa monitory jeden 144HZ Asusa drugi zwykł samsung. Oczywiście Asus ustawiony jako główny. Gdy gram w jakąś grę np. CS GO , POE, Diablo cokolwiek to gdy na drugim monitorze mam włączoną przeglądarkę (nie ważne jaka - próbowałem na różnych) i włączę na niej przykładowo stream kogoś na twitchu albo jakiś filmik na YT (nawet nie na full screen tylko normalnie) to czuć w grach spadek fpsow, kaltkuje mi obraz strasznie jakby było ok 20-30 fps, gdzie normalnie mam po 200, 400+ w zaleznosci od gier. FPS wyswietla mi tyle samo ew czasami o 20 mniej ale nie żeby tak obraz klatkowalo, kiedys znalazłem podobny temat na innym forum ale brak w nim rozwiazania tego problemu. Procek: I7-4790k, 8GB, GTX 970 Przy zwykłych stronach tak nie ma, ale przy filmikach czy czymś podobnym tak dziwnie się dzieje. Dodam że dzieje się tak na pełny ekran okienkowy żebym mógł szybko się przerzucać między ekranami. Ktoś się spotkał z czymś takim kiedyś? Jakieś propozycje? PS. Windows 7 64bity, wszystkie sterowniki zaktualizowane etc.
@1361622928-U485574.png@edit PROBLEM Z FORUM DO WYRZUCENIA JEDEN TEMAT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...