Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

Bartiquan12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Chciałem zainstalować kopie swojego oryginału.

Pobrałem Phoenix'a, ale podczas uruchamiania wyświetla się pewien komunikat, niezbyt znam angielski więc proszę o pomoc, co trzeba kliknąć.

Pozdrawiam

592a36a305e15_post-192245-127498188217.png

18706.png
Opublikowano

Hejka.

Chciałem zainstalować kopie swojego oryginała.

Pobrałem Phoenix'a, ale podczas uruchamiania wyświetla się pewien komunikat, niezbyt znam angielski więc proszę o pomoc, co trzeba kliknąć.

Pozdrawiam

592a36a305e15_post-192245-127498188217.png

Ja tez nie wiedzialem co tam dac, wiec dawalem wszedzie cancel, ale i tak dzialalo.

Opublikowano

Dzięki

A mam takie pytanko, czy jest możliwość żeby z takiej kopi grać w multi? Słyszałem, że można tak zrobić, chce postawić dedyka, a na oryginalce wole nie ryzykować. Szkoda by było dostać bana.

18706.png
Opublikowano

Dzięki

A mam takie pytanko, czy jest możliwość żeby z takiej kopi grać w multi? Słyszałem, że można tak zrobić, chce postawić dedyka, a na oryginalce wole nie ryzykować. Szkoda by było dostać bana.

Tylko przez AlterIWnet.

Opublikowano

Chodzi o to?

Czyli jak zrobię sobie kopie coda, a potem"pobawię się" z Alteriwnetem, to będe mógł normalnie grać.

A jak się ma sprawa z np. dołączaniem moich kolegów do serwera?

18706.png
Opublikowano

w alteriwnecie dodawanie znajomych do gry nie jest mozliwe,trzeba czekac na nowego patcha ktory moze rozwiaze ten problem jesli chcesz zachowac orginal i pograc na alter iwnecie

zrob to moim sposobem pliki orginalne zapisalem sobie i jak chce pograc w orginal usuwam pliki alteriwneta i na odwrot

rc3nf9.jpg

logo.png

Admin Cienia
Opublikowano

Skan powinien być i koniec kropka, jak niema skana to nie wrzucasz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Zrobiłem już kopie, więc na niej będe grać. Na steamie mam za dużo gier, a o bana łatwo.

18706.png
  • Dodaj nową pozycję...