Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki vps do bota

Szyderek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli mowa o VPSach polecam usługi mintshost ceny niskie, support profesjonalny.

support profesjonalny, odpisze Ci po 2 miesiącach, a ochroną przed ddosami masz mniejszą niż 0%.

Jedyną stronę jaką polecam to ovh - niskie ceny, dobre maszyny, przyjazny support, panel przyjazny użytkownikom.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Tego bym nie powiedział jestem ich stałym klientem od 2 lat Support odpisuje po kilku minutach ewentualnie po godzinie. Co do ataków Ddos macie tutaj małą racje ich serwery są atakowane lecz są filtrowane i blokowane. Jaki problem jest zainstalować Firewall'a i blokować ataki ? poradników w internecie jest od za*ebania.

Opublikowano

Tego bym nie powiedział jestem ich stałym klientem od 2 lat Support odpisuje po kilku minutach ewentualnie po godzinie. Co do ataków Ddos macie tutaj małą racje ich serwery są atakowane lecz są filtrowane i blokowane. Jaki problem jest zainstalować Firewall'a i blokować ataki ? poradników w internecie jest od za*ebania.

A no taki problem, że po prostu ich serwery wszystkie mają takie lagi, że to nie do pomyślenia jest, że "profesjonalna" firma może takie maniany odwalać. Firewall nic nie da, bo to nie nas atakują tylko cały dedyk na którym stoi np. 8vps.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

To polecam dla cb zmienić dostawce internetowego lagi występują od 30 sek do 1 min i znikają.

Opublikowano

To polecam dla cb zmienić dostawce internetowego lagi występują od 30 sek do 1 min i znikają.

Co ma mój internet do tego, że cały serwer laguje, np. postawie OTS to KAŻDEMU BĘDZIE LAGOWAŁO, nie tylko mi.

Nawet jeżeli są od 30s do 1 min - nie powinno to mieć miejsca.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...