Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań odnośnie kupna konta premium od znajomego. Jak wygląda możliwość jego odzyskania?

N3ST0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,
z góry uprzedzam że nie wiem czy temat był wielokrotnie wałkowany. Sam do działu za często nie zaglądam, a i wyszukiwarka nie znalazła odpowiedzi na moje pytanie.
Przechodząc do sedna, zamierzam kupić konto Minecraft od znajomego. Trochę z niego cwaniak dlatego mam pewne wątpliwości. 
Jeżeli zmienię e-mail, hasło i nazwę użytkownika to czy ma on jakiś jeszcze sposób, żeby odzyskać "swoje" konto?
Do gry zachęciły mnie nowe aktualizacje, nie wiem jak długo będę grał toteż nie chcę kupować nowego klucza za 100 zł jak mogę za 1/3 tej ceny. 

Liczę na konkretne odpowiedzi ;)

185241494535326637230.png

Opublikowano

Zawsze jest jakaś szansa aby odzyskać konto, ale wątpię aby to zrobił. Jeśli jesteś silniejszy od tego znajomego to kup, a jeśli Cię oszuka to wiesz co z nim zrobić ;D. 

Jeśli za 1/3 ceny mc to bardzo się opłaca. ­

Opublikowano

Jeśli masz gift code to nie ma szans aby odzyskał konto. ­

Opublikowano

Jesli ma Transaction ID to wciaz moze odzyskac konto nawet jak zmienisz email. Kumplowi kiedys tak konto ukradli ze email zmieniony, nick w grze i skin. 3 emaile do supportu i konto odzyskal spowrotem.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Ostatnio tez tak mialem trzeba troche poczekać dokładniej jest za dużo osób chyba zalogowanych lub mojang wprowadza jakies aktualizacje ;)

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Może cie oszukać opłaca ci sie ale może zawsze cie oszukać, ja ci polecam nie kupować premki gdy minecraft sie już kończy ;]

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

Opublikowano

Ja bym zaryzykował, w razie co wiesz co z nim zrobić :D

Może cie oszukać opłaca ci sie ale może zawsze cie oszukać, ja ci polecam nie kupować premki gdy minecraft sie już kończy ;]

Ale Minecraft się nie kończy więc jak dla mnie warto kupować (Jeżeli cały czas online jest może nawet z milion graczy to nie powiedziałbym że umiera, pozdrawiam :))

Zostaw "Lubię to"!

Ilość postów:   10   50   200   1000  5000

Ilość polubień:   2   10   50   200   1000

Ilość godzin na forum:   1   5   20   100   500

Opublikowano

Nie widzę, aby się kończył, a raczej rozwija się i dużo ludzi wraca :)

Jeżeli szkoda ci 80 zł, to kup.

banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...