Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dysk ssd

Royal3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto wydać te powiedzmy 300 zł na takowy dysk? Jeśli to ma po prostu przyspieszyć mi kopiowanie, wklejanie czy patchowanie w lolu to nie chce, ale tak jest to zachwalane, że zastanawiam się nad kupnem takiego dysku

Opublikowano

Jak zainstalujesz windowsa na ssd to będziesz miał wszystkie rzeczy wymienione + szybsze ładowanie systemu tyle.

Do gier nie kupuj, nie opyla się.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Gry w sumie prawie nie gram, czasem w lola, ale też rzadko, na komputerze korzystam tylko ze skype i z przeglądarki internetowej.

Jakoś szczególnie nie narzekam na czas ładowania mojego systemu, nie włącza się nie wiadomo ile komputer, dla mnie ok.

Dzięki za posta

Opublikowano

Start systemu, przegłądarki jest dużo szybszy. SSD poprawia znacząco komfort pracy na komputerze. Moim zdaniem warto go brać, nawet bardzo. Tylko jak już decydujesz się na SSD to na kościach MLC, większe osiągi.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...