Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot Dziękuję!

™PanPrawdy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­A usuwaj, w tym momencie nie wiem po co zakładałeś temat. Dlatego żeby się wyżalić innym, a może aby przeczytać komentarze typu ,,Nie przejmuj się mi też nie dało S'ki''? Jeśli masz zamiar zakładać takie tematy według mnie możesz równie dobrze usunąć płytę główną z komputera.

A tak btw. za mało killi, za mało golda, za mało mobów, za mało asyst.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Każda postać ma inne przeliczniki...

13/1 ziggsem w 30 minucie - A-

35/15 w 45 minucie masterem - S

XDDD ze co? kazda postac ma takie same przeliczniki dodaj to ze na masterze miales 35 killi a na zigsie 13 xD.

usuwaj ta gre nikt za toba plakac nie bedzie jak nie bylo skrzynek to nikt nawet na to nie patrzyl a teraz wielkie bole dupy bo im S nie daje xD 

Specjalista
Opublikowano

Usuwaj, jednego mniej ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

@ANTYMOD

System dobiera oceny tak, że kiedy grasz na suppie, większą wagę przyciąga do Asyst itp, grając na topie, patrzy na farmę, zabójstwa, zgony, wszystko niby pięknie, ale miałeś zgon + 100 farmy w 20 minucie na topie, niby normal, ale jednak trzeba sobie zasłużyć.

Tak w ogóle, to serio, tydzień temu: Gdzie są Kur#a skrzynki! Kilka dni temu: Kur$a, ale chu#owy drop. Jednak Polska to taki naród, dostają coś i tak narzekają, ile to postów widziałem, komentarzy na forach, omg dodajta kurde bele skiny za ip, jakies fajne skiny za free inne serwery mają lepsze. Takiemu nie dogodzisz.

Opublikowano

ja p******e co za cebula, dać palec, a chce wpierdolić całą ręke

Teraz zaczną się spamy na forum, grupach na fb że ludzie skrzynek nie dostali. 

Dla pocieszenia ślepa cebulo to zobacz sobie, że zdobyłeś fragmet klucza.

@up kolejny cebulak

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

No naprawdę przykre że nie dostałeś S :C Aż musiałeś się tym pochwalić zakładając temat ? jprdl..

Opublikowano

Każda postać ma inne przeliczniki...

13/1 ziggsem w 30 minucie - A-

35/15 w 45 minucie masterem - S

XDDD ze co? kazda postac ma takie same przeliczniki dodaj to ze na masterze miales 35 killi a na zigsie 13 xD.

usuwaj ta gre nikt za toba plakac nie bedzie jak nie bylo skrzynek to nikt nawet na to nie patrzyl a teraz wielkie bole dupy bo im S nie daje xD

ocene dostajesz w porownaniu do innych graczy, ktorzy grali tym samym champem wiec za kazdego dostaniesz inna ocene :)

jebać psy

Opublikowano

Sprawdź na wykresie wszystko. Nie liczą się tylko statystyki, farma i ilość złota jak niektórzy sądzą.

Opublikowano

Zajedajnie że piszesz temat że usuwasz tę grę :)

Naprawdę się cieszę z tego powodu :)

serio :)

Jeszcze fajne staty :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

to git o jednwgo mniej Dzieki !

co ta za problem zdobyc te s ? Bierzesz tankiem uderzasz raz i uciekasz moze twoj team go zabije a ty masz asyste pozniej idziesz fsrmic zrobic drake mam juz 4skrzynki i nie moge tych kluczy zdobyc a na forum ludzie na skrzynki narzekaja

Opublikowano

jak masz placz do rito, ze nie dostales S za jakas gre to smialo mozesz usuwac lola, bo ta gra nie jest dla ciebie. 

Liczy sie przede wszystkim wklad w gre, czyli dmg, asysyty, farma a nei tylko kille, ktore dobiles. Po drugie mieliscie afk w przeciwnym teamie, to tez na pewno jakos wplywa na ocene

Opublikowano

Kill participation lekko powyżej 50%, farma zdecydowanie za mała. Na pierwszy rzut oka te statystyki rzucają się w oczy ale to może być kwestia wszystkiego. Riot nie odzywa się na temat takich mechanizmów więc nie dowiemy się jak to tak naprawdę działa.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Najważniejsze jest to, żeby mieć dodatnie KDA (nawet np. 5/6/4), mieć dobrą farmę, kupować dużo pinków i stawiać dużo wardów. Testowałem to i działa, w grze Sivir ze statami 6/9/18, 317farmy, kupiłem 6/7 pinków i ciągle używałem trinketów dostałem S+. Ogólnie wydaje mi się, że jak kupujesz dużo wardów to system klasyfikuje Cię jako supporta, dzięki czemu łatwiej jest zdobyć S'ke :D 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Skrzynki łatwo się zdobywa, można powiedzieć, że za łatwo. S to nie problem zdobyć, wystarczy farmić i mieć dobre KDA. Gorzej z kluczami, aktualnie ma swoim koncie mam 4 skrzynie i tylko 1 klucz ;/. 

Imo. powinni to utrudnić trochę. ­

Opublikowano

Typowo, RIOT obiecuje dodania czegoś za darmo->płacz że tego jeszcze nie dodali->płacz że lecą skiny nie takie jakie chcę -> płacz że nie mam S-> płacz że klucze lecą rzadko. Co będzie następne? Płacz że można tylko jedną postacią zdobyć 1 skrzynkę na sezon?

Kiedyś tego nie było, ale nikt na to uwagi z płaczków nie zwraca.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...