Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gierki na wieczory

p4w6i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gierek aby sobie pograć lubię coś z mmorpg, stare klimaty typa mafia, nfs też spoko, jakieś strzelanki, wojenne :) Metek, lol, minefcraft nie piszcie o takim czymś :P

/

Opublikowano

Kozacy Sztuka Wojny. Pomimo że stary klasyk strategiczny, to nadal mocno potrafi wciągnąć na długie godziny. Oczywiście starsze pokolenie, bo młodsze chyba nawet nie zna tego tytułu. Imo spoko, nawet jest Settlers, ew. Ghotic. Z tych nowszych to może Call Of Duty MW2.

Opublikowano

Na same wieczory polecam guild wars 2. Przyjemna rozgrywka o tematyce fantasty, bardzo rozbudowana pod każdym względem. Nie trzeba się z niczym śpieszyć, na cel możesz sobie obrać odkrycie całego świata. Mimo że to gra mmorpg i ciągle gra w nią sporo osób, to czasami przypomina starą dobrą rpg.

Opublikowano

Tibia, klimat wyjątkowy.

Bez kitu... Nie dzięki za takie coś..

Kozacy Sztuka Wojny. Pomimo że stary klasyk strategiczny, to nadal mocno potrafi wciągnąć na długie godziny. Oczywiście starsze pokolenie, bo młodsze chyba nawet nie zna tego tytułu. Imo spoko, nawet jest Settlers, ew. Ghotic. Z tych nowszych to może Call Of Duty MW2.

Call przeszedłem, Ghotic to 2 była najlepsza a 4 to nie wiem czy fajna jest np :) a kozacy to tak do ogarnięcia jest dla słabego stratega ?

mt2 - revoria, zapraszam ;)

Wygrałeś report za spam, czyta się o co chodzi.

Na same wieczory polecam guild wars 2. Przyjemna rozgrywka o tematyce fantasty, bardzo rozbudowana pod każdym względem. Nie trzeba się z niczym śpieszyć, na cel możesz sobie obrać odkrycie całego świata. Mimo że to gra mmorpg i ciągle gra w nią sporo osób, to czasami przypomina starą dobrą rpg.

To jest free to play czy jak ? :D

The Elder Scrolls V: Skyrim

Oj Skyrim jakoś mi nie podszedł, choć próbowałem :)

Jak wojenne to Brothers in Arms, cała seria. Jeszcze nie wiem czy ci podpasi ale moze Hurtworld?

O, nie słyszałem jeszcze o tych tytułach, warto będzie je sprawdzić :)

Stardew Valley.

A o czym to tak mniej więcej ? :)

Z wojennych to seria Medal of Honor i Company of Heroes.

Tez sprawdzę sobie, słyszałem o nich wiele :)

/

Opublikowano

Długie wieczory? 

• Wiedźmin 1,2,3

Klimat, zadania itp nie oderwą Cię od PC do 6 nad ranem lub dłużej :v

Polecam również:

• Company of Heroes 1,2+dodatki
  • Gulid Wars 2 (free)
  • Darksiders 1,2 
Opublikowano

Wiedźmin ( nie grając, nawet ja znam i polecam ^^ )

Life Is Strange ( pooolecam, mimo iż gra jest fabularna, wybieramy opcje i tak dalej ^^ )

Battlefield ( o strzelankach dużo nie wiem )

Counter Strike

Dark Souls ( o ile dobrze piszę :) )

knm7jLQ.png

Opublikowano

Tree of Savior

@p4w6i Stardew Valley to taki sandbox/crafting/exploring, prowadzisz farmę, budujesz, zbierasz, walczysz, osadzone w całkiem przyjemnej pikselowej grafice w klimacie retro. (gra podobna do starego, dobrego Harvest Moon).

Opublikowano

Długie wieczory? 

• Wiedźmin 1,2,3

Klimat, zadania itp nie oderwą Cię od PC do 6 nad ranem lub dłużej :v

Polecam również:

• Company of Heroes 1,2+dodatki
  • Gulid Wars 2 (free)
  • Darksiders 1,2 

Dzięki bardzo, postaram się skusić na tego wiedźmina choć nigdy nie mogłem :P

Wiedźmin ( nie grając, nawet ja znam i polecam ^^ )

Life Is Strange ( pooolecam, mimo iż gra jest fabularna, wybieramy opcje i tak dalej ^^ )

Battlefield ( o strzelankach dużo nie wiem )

Counter Strike

Dark Souls ( o ile dobrze piszę :) )

Life- to nie moje kilmaty zdecydowanie :P Bf sprawdzę sobie :P CS mam i chcę się oderwać gdyż czasami to brak sił.. A Dark Souls nie podchodzi jakoś mi. :D

Tree of Savior

@p4w6i Stardew Valley to taki sandbox/crafting/exploring, prowadzisz farmę, budujesz, zbierasz, walczysz, osadzone w całkiem przyjemnej pikselowej grafice w klimacie retro. (gra podobna do starego, dobrego Harvest Moon).

Nie nie, pikselowa grafika nie bardzo mi się widzi :)

Cała seria Risen

Dzięki nie słyszałem :)

Moh pacific assault, wszystkie nfs, quake, postal, garrys mod, the punisher,

Nfs to wszystkie prawie przeszedłem, quake i postal nie podchodzą. garrys mod nie nie co to jest haha :D Punisher też jakoś nie bardzo :P Ale dzięki :3

/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...