Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy chcę nagrać coś na DVD to np nero nie wykrywa mi kieszeni i nie mogę nic nagrać. Proszę o jakakolwiek pomoc w tej sprawie (może nie mam jakiegoś sterownia albo coś innego)

post-6404-1219348057.png

Opublikowano

Sprawdź czy kieszeń ci sie nie wypiela, bierz nagrywarkę leć do kogoś sprawdź czy u niego chodzi jak nie kup nowa jak tak kup nowego kompa (joke) jak u niego chodzi to nie wiem :D

Opublikowano

Mowie ci możesz mieć coś z kieszenią zje%$#@*& idź sprawdź ta kieszeń do sąsiada kumpla czy ciul wie kogo jeśli nie będzie chodzić kup nowa.

Opublikowano

jesli masz plyte dvd np. z filmem takim z gazety to jej nie wypalisz bo jest chroniona prawami autorskimi.. tak samo gry z gazet tai jak "komputer swiat itd. :P

moja stara wypalarka akurat to potrafila jakos ominac ale mam teraz nowa to ni chuja

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

ściągam taki program

Ashampoo Burning Studio to kolejny program z pod marki Ashampoo. Tym razem programiści oddaja nam w ręce program do nagrywania płyt CD/DVD. Program jest prosty w użyciu, posiada przejrzyste menu, umożliwia nagrywania jak i kopiowanie płyt wielosesyjnych. Za pomocą kilku kliknięć myszy bez problem nagrasz swoją muzykę na płytę CD/DVD. Program obsługuje obecnie wszystkie nagrywarki i nastepujące formaty zapisu danych: CD-R, RD-RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-RAM i DVD+R Double Layer.

jak nie zadziała t nie wiem