Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienie bota na csgodouble

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar używać bota to ­lepiej to sprzedaj, prawda jest taka że w tych darmowych botach nawet nie wiesz jak dobrze ukryte są ID do przesyłania coinsów na konto autora, tak naprawdę kod bota może zawierać 20 linijek a w  20 linijkach jest odpowiedzialny kod za przesyłanie coinsów i tego nie usuniesz bo kod popsujesz. Popytaj ludzi którzy bardziej siedzą w pisaniu skryptów to Ci tam odnajdą fajne rzeczy. Tak samo nieraz w skrypcie jest ustawione że po 50 betowań wjeżdża Ci takie z dupy 1k czy ileś, ogólnie to beka z tego jest no ale .... nie polecam niczego wspomagającego, lepiej samemu pograć albo wziąć skiny :)

Opublikowano

­

Znam miszcza, na kazdym odcinku przewala swoj caly hajs, nie dzieki xD

skrypt mam swoj, autorski, wiec z oszustwami nie bedzie problemow ;p

W takim razie możesz spróbować metody zmiany kolorów x2, po czym 2 razy na jedno jeśli przegra ponad 4 razy.

Tak to wygląda:

10czerwone- lose

20czarne- lose

40czerwone- lose

80czarne- lose

160czarne- win

i od nowa, metoda działająca lecz nie polecam na dłuższą mete.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

jezeli masz 20k to polecam stawiac po 50/100 i podwajac po przegranej, standardowa metoda, zawsze bedziesz na plusie a przy 20k to raczej nie latwo przegrac wszystko. Ja kupilem 20k stawialem po 300, podawjalem po przegranej i zrobilem w 3 dni 260k z czego od 150k bylem tak bardziej yolo ale tez przez te yolo przegralem wszystko xD potem kupilem znowu 20k gralem tak jak zawsze i przegralem wszystko a bylem przy 40k w pewnym momecnei, kupilem trzeci raz kolejne 20k i tez przegralem wszystko, dlatego jak masz 20k to stawiaj po 50/100, zwlaszcza jesli ci sie spieszy.

Opublikowano

Radze ci wypłac jakiegoś skina i tyle

Bo prędzej czy później i tak to przegrasz :D To jest HAZARD

bez ryzyka nie ma zabawy, zrobilem jedno all-in i wygralem, 40k to dla mnie za malo, ale boje sie grac xD

Opublikowano

http://pastebin.com/jC8viJNv

Ja tam polecam ustawic sobie w tym bocie opcje wielki martingale i kwote startowa na poczatek zeby zobaczyc jak funkcjonuje 1 coins a pozniej dopasowac do wlasnych potrzeb:P . Zrobilem tym botem profit dosyc spory , z 25k do 120 w 3 dni po 4h dziennie z kwota startowa 0.5% calkowitego stanu konta :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...