Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przypadkiem musiałem jakoś wyłączyć aby moja postać podążała za moim kursorem gdy trzymam litere "A" tylko teraz kompletnie nwm co zrobić aby dziłało to spowrotem? teraz gdy naciskam "A" postać idzie w wybrane miejsce tam gdzie klikne i się zatrzymuje a nie podążała za moim kursorem :/ prosze o pomoc

Edit: znalazłem w ustawianiach i działa już gdy trzymam A postać chodzi za kursorem ale nie lashituje ;/ ponieważ w danym momencie nie wie co robić czy lasthitować czy podązać za kursorem wczesniej poprostu trzymałem A postać chodziła i lasthitowała w danym momencie :/

70489962284954469327.png

Opublikowano

Witam przypadkiem musiałem jakoś wyłączyć aby moja postać podążała za moim kursorem gdy trzymam litere "A" tylko teraz kompletnie nwm co zrobić aby dziłało to spowrotem? teraz gdy naciskam "A" postać idzie w wybrane miejsce tam gdzie klikne i się zatrzymuje a nie podążała za moim kursorem :/ prosze o pomoc

Edit: znalazłem w ustawianiach i działa już gdy trzymam A postać chodzi za kursorem ale nie lashituje ;/ ponieważ w danym momencie nie wie co robić czy lasthitować czy podązać za kursorem wczesniej poprostu trzymałem A postać chodziła i lasthitowała w danym momencie :/

Obserwuje od jakiegoś czasu twoje pytania, które zadajesz i mam jedno pytanie.Co ty ćpasz ziomek xD.A co do tematu to nie da się go zrozumieć co jest tu napisane lub poprostu ja nie umiem :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...