Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam na moje prywatne serwery

Lulzyyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Serwerami prywatnymi zajmuję się od listopada tamtego roku, na początku były to zwykłe serwery przez które łączyło się przez oficjalnego klienta (agar.io), ale od początku tego roku jest nowa wersja - lulzy.ddns.net Zmodyfikowałem klienta, dodałem sporo ciekawych opcji, mnóstwo skinów, itd. Mechanika gry jest bardzo zbliżona do oryginalnej wersji gry (m. in podział kulek). Jest tu system rejestracji, oficjalny leaderboard itd. Zresztą sami sprawdźcie. Narazie są tam prawie sami gracze z poza Polski, ale ostatnio widuje również Polaków. Wersja gry jest po angielsku, ale może dodam tłumaczenie. Mam już zarejestrowanych 2318 unikalnych graczy + mnóstwo niezarejestrowanych, których nie moge zliczyć, ale równiez grają. tryb gry to party, tworzyłem je z myślą z grze zespołowej, zaczyna się z masą kulki 500, czas łączenia jest dość szybki.

opis klawiszy:

Q - walka na wirusy. Wciskająć Q wysyłasz dużo masy, nie tracąc przy tym swojej masy, ale po zjedzeniu jej również nic nie zyskujesz. Służy ona tylko do walki na wirusy. Warunek - aby to działało, Twoja kulka musi miec więcej niż 1000 masy.

Z - turbo split. Służy ucieczce albo szybkiemu przekazaniu masy kompanowi.

M - wyświetla się lista aktywnych graczy - numer identyfikacyjny, nick, masa, kordynaty, kraj pochodzenia, średni lag.

Spacja - podział kulek, a w trybie spectacor służy zmianie oglądanego gracza (oglądasz gracza dopóki nie zginie).

P - tryb wysokiej wydajności. Wyłącza rysowanie wszystkich rzeczy oprócz podstawowej gry. Dla słabszych komputerów, może również zmniejszych laga.

Docelowo będą 2 serwery europejskie i 2 amerykańskie, wszystkie hostowane na ovh.pl. (Serwer południowoamerykański był do testów dla graczy z południowej ameryki ale pingi nie różnią się znacząco od północnoamerykańskich i sa za drogie)

Chętnie również wymienię się doświadczeniami z innymi twórcami prywatnych serwerów. Moge udzielić paru wskazówek, jeśli znajdę czas.

Zapraszam, lulzy.ddns.net

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...