Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klucze

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemiemanko yo mam queszczyn. 
Czy jeżeli zdobyłem kilkoma postaciami S a zdobyłem już wszystkie sktzyki na ten miesiąc to będę musiał ponownie wbić S żeby dostać skrzynkę ?
Edit temat miał być skrzynki xD ale zje bałem w akcji

Opublikowano

1 postać = 1 skrzynka, więc każdą postacią, którą wbijesz rangę S otrzymasz jednorazową skrzynkę. Oczywiście, jedna odnawia się 6 dni.

Opublikowano

1 postać = 1 skrzynka, więc każdą postacią, którą wbijesz rangę S otrzymasz jednorazową skrzynkę. Oczywiście, jedna odnawia się 6 dni.

Czyli nie będę musiał wbiać rangi S ponownie tylko od razu dostanę skrzyneczkę ? :3

Opublikowano

1 skrzynka na sezon na championa. Ilość skrzynek jest na miesiąc ograniczona ogólnikowo.

z FAQ:

"Każdego miesiąca zdobyć można do czterech skrzyń, a każdy bohater, którym grasz, może zapewnić ci jedną skrzynię w danym sezonie."

Opublikowano

Co wy pierdolicie gram cały czas tą samą postacią dostaje skrzynki / klucze ...

Żeby dostać fragment klucza wystarczy wygrać i mieć farta. Jeżeli drugi raz dostaniesz S na jednej postaci i ktoś z twojej drużyny również dostanie S, to skrzynkę zdobędziesz o ile nie wykorzystałeś miesięcznego limitu.

Opublikowano

Co wy pierdolicie gram cały czas tą samą postacią dostaje skrzynki / klucze ...

Żeby dostać fragment klucza wystarczy wygrać i mieć farta. Jeżeli drugi raz dostaniesz S na jednej postaci i ktoś z twojej drużyny również dostanie S, to skrzynkę zdobędziesz o ile nie wykorzystałeś miesięcznego limitu.

Nope, wczoraj testowałem. 4 gry pod rząd, 4 Ski 3 bohaterów 3 skrzynie

Jedna skrzynia na bohatera na sezon. Dla mnie lipa, bo mam mało bohaterów ;/

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Czyli nie będę musiał wbiać rangi S ponownie tylko od razu dostanę skrzyneczkę ? :3

Nadal będziesz musiał dostać S by otrzymać skrzynkę. Zasady zostają te same, lecz możesz otrzymać skrzynkę tylko po 6 dniach.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...