Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaufana transakcja na allegro?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mnie to zastanawia, ale szukałem na google i okazalo sie, ze niby kupowanie Amazon coinów jest opłacalne i idzie za to taniej kupić produkty np. Karty do Hearthstone, także sam chyba się skuszę na kupno :)

Opublikowano

Takie ssy można łatwo podrobić, "Zbadaj element" i w dwie minuty mam takie wiadomości ;d

Jeśli chcesz to kupuj, najwyżej bana dostaniesz.

giphy.gif

Opublikowano

Też mnie to zastanawia, ale szukałem na google i okazalo sie, ze niby kupowanie Amazon coinów jest opłacalne i idzie za to taniej kupić produkty np. Karty do Hearthstone, także sam chyba się skuszę na kupno :)

Twój wybór tylko jeśli blizzard zechce sprawdzić twe konto, to wiesz czym to się skończy.

Opublikowano

Twój wybór tylko jeśli blizzard zechce sprawdzić twe konto, to wiesz czym to się skończy.

Przestan typie bzdury pisac w kazdym temacie, prosilem blizzarda zeby splacil moja platnosc i napisali ze wszystko w porzadku.

Opublikowano

Przestan typie bzdury pisac w kazdym temacie, prosilem blizzarda zeby splacil moja platnosc i napisali ze wszystko w porzadku.
Oszukiwac typku to ty sobie mozesz kolegow z gimbazy.Nie stac cie pajacu zeby kupic uczciwie to wcale nie kupuj cebulo
Opublikowano

można w ten sposob prać pieniądze ze skrakowanych kont amazon na których wypłacono refundacje na karte podarunkową

i jeśli tak jest to pakiety faktycznie zostaną na Twoim koncie bo płatność zostanie/została dokonana

Hejo

Opublikowano

Oszukiwac typku to ty sobie mozesz kolegow z gimbazy.Nie stac cie pajacu zeby kupic uczciwie to wcale nie kupuj cebulo

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dawno nie widziałem bardziej załosnej odpowiedzi :P Niech ktoś perma wklepie tej osobie bo sie chyba należy ;p

Opublikowano

Zamiast się licytować o większe jaja, to może zrobicie coś konstruktywnego?

Piszesz, że blizz Ci dał odpowiedź, że jest ok. On ci zarzuca co innego. Wklej zdjęcie ticketu i jego odpowiedzi. Proste.

Opublikowano

Cebulaki... wszystko jest z tym ok. Nie jest to żaden chargeback.. Boże co za społeczność nam wyrosła.. sprawdzcie sobie nawet teraz kupująć za 1400 zł Amazon Coinsów możecie kupic 10 pakietow kart = 140 zł / za 40 pakietow. Kiedyś te Amazon Coinsy były bardzo tanie  i jeżeli ktoś sobie ich nakupił teraz może robić biznes.. ale nie.. chargeback bany itd.. pomyslcie ta osoba sprzedaje juz od 4 miesiecy na allegro i nawet jednego negatywa nie ma. CEBULA CEBULA CEBULA

Opublikowano

Prosiłabym już o spokój w temacie oraz zatrzymanie wszelkich epitetów pokroju "cebula" dla siebie. Wykrzyczcie to przed lustrem jeśli musicie, ale już nie tu. 

Opublikowano

Wszystko ok, potem nagle email przyjdzie z naleznoscia do zaplaty albo perm na konto. :)

Przecież udowodnił, że robi wszystko legalnie. - Amazon Coinsy. Idź do pogaduszek nabijać posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...