Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Panel Użytkownika dla serwerów TeamSpeak3

K-Scripts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panel Użytkownika - to strona umożliwiająca automatyczne zarejestrowanie się poprzez przejście prostego procesu rejestracyjnego podzielonego na 4 części. Strona umożliwia w przypadku zakończenia procesu rejestracyjnego zmianę grup podzielonego na 2 kategorie. Pierwszą kategorię tworzą grupy gier, natomiast drugą grupy dodatkowe. Strona jest całościowo zabezpieczona, nie ma możliwości pominięcia danego etapu.

Prezentacja produktu

Strona logowania:

6ed93e97beaedfd96505934b2a537142.png

Strona startowa:

de9184a4646f211f4488243848bb661a.png

Przykładowy profil:

73e1c1b6d2eadb28c72c41e15d9db0a8.png

Przykładowy ranking:

e0dae24638c1d9bb91aeb10ff4216457.png

Lista funkcji strony:

• System logowania;
  • Podgląd serwera;
  • Lista dostępnych użytkowników;
  • System profili dostępnych użytkowników;
  • Proces weryfikacyjny, który posiada 4 etapy: 1) Akceptowanie regulaminu, 2) Wybór rangi płci, 3) Wybór rangi wieku, 4) Wybór województwa;
  • Nadawanie grup dostępne po ukończeniu procesu weryfikacyjnego z limitem czasowym raz na określony czas w konfiguracji, podzielone na 2 kategorie: 1) Nadawanie grup dodatkowych, 2) Nadawanie grup gier;
  • Lista administracji po prawej stronie;
  • Informacje o Tobie w prawym górnym roku;
  • Informacje o serwerze w lewym górnym rogu;
  • System rankingów: Ilość połączeń, Najdłuższe połączenie;
  • Dodano zapisywanie danych w bazie danych;
  • Opracowano profile offline w przypadku gdy użytkownik jest offline;

Demo:

• Dostępne tylko po skontaktowaniu się ze mną.

Informacje techniczne:

• Strona została napisana w językach: html,php,js;
  • Do poprawnego działania potrzebuje serwera z obsługą języka php najlepiej w wersji wyższej niż 5.4.

Koszt:

• Cena całej strony to 200 PLN za licencję na stałe, która zapewni pełną pomoc jak i darmowe aktualizacje. 
  • Płatności można dokonać za pomocą przelewu internetowego lub PayPala.

Kontakt:

Opublikowano

Polecam ten produkt. Miałem okazję go testować i jestem pełen podziwu jak wszytko płynnie i sprawnie chodzi. Polecam w 100% :)

yJIK9mU.png

Opublikowano

Fajny panelik. Jest wersja non-premium? Wygląda zachęcająco. Mógłbyś zrobić jakieś publiczne demo ;)

Q8eOMob.png

Opublikowano

Fajny panelik. Jest wersja non-premium? Wygląda zachęcająco. Mógłbyś zrobić jakieś publiczne demo ;)

Witaj, gdybyś doczytał to doszedłbyś do tego, że demo istnieje jednak po skontaktowaniu się ze mną. :)

Pozdrawiam i dziękuję za opinię.

Opublikowano

Produkt jest godny uwagi. Miałem okazję testować jedną z wersji beta i powiem, że robi wrażenie :)

Przyjemny i przejrzysty interface, szybkie działanie i łatwa konfiguracja. (z resztą wszystkie te cechy wyróżniają @K-Scripts)

Ode mnie + :) a nawet 100 ;D

| 50 | 75 |  100  | 125 | 150  | 175 | 200 | 225 | 250 | więcej nawet nie licze xD |

Opublikowano

Witam!

Przemek i jego skrypty są genialne! Osobiście testuję je już jakiś czas i nigdy nie znalazłem w nich rozczarowania! Polecam tego allegrowicza!

Opublikowano

Dzisiejszego dnia (29.03.2016) została wprowadzona pierwsza aktualizacja.

Zmiany:

• Dodanie pobieranie ikon raz na 30 minut panel sprawdza, czy są wszystkie ikony w folderze w przypadku kiedy waga jakiejś ikony się nie zgadza podmienia ją;
  • Dodano plik, dzięki któremu jest możliwe wyświetlanie ikon;
  • Dodano wszędzie ikony zamiast nazw grup;
  • Dodano nową wersję podglądu serwera;
  • Usunięto dopiski spacerów,
  • Dodano zapisywanie danych w bazie,
  • Dodano system rankingowy,
  • Dodano profile offline w przypadku, kiedy wychodzisz z serwera,
  • Dodano wszędzie ikony.

ae92adb3de439a783ea2a9d49b58b032.png

73e1c1b6d2eadb28c72c41e15d9db0a8.png

e0dae24638c1d9bb91aeb10ff4216457.png

1ea66bdf34d3204153891b6b75d0335b.png

9041539462d350e0c7e84f289c39d613.png

Wkrótce więcej zmian, pozdrawiam.

Opublikowano

Taka moja propozycja aby dodać prosty panel admina (Generowanie kluczy, przeprowadzenie za kogoś procesu rejestracyjnego itp.)

yJIK9mU.png

Opublikowano

W sumie po tym co widzę stronka naprawdę bardzo dobrze napisana myślę że projekt wypali i dużo osób kupi ja mogę polecić ponieważ widać że Autor naprawdę się postarał 

AOWD3IA.png

Opublikowano

Taka moja propozycja aby dodać prosty panel admina (Generowanie kluczy, przeprowadzenie za kogoś procesu rejestracyjnego itp.)

Realizuję ten pomysł. :)

Dostęp będą miały tylko dane grupy, które będą definiowane w konfiguracji. :)

Opublikowano

Panel wygląda pięknie ! Działa tak jak trzeba i nie ma problemów z funkcjonowaniem. Polcema, Mbot + panel wszystko co oferuje Przemek :) Dobra pomoc techniczna jak i szybka! 

Pozdrawiam Właściciel Gaming-Speak

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...