Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 1500 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam telefonu do 1500 zł z wyświetlaczem minimum 5" może być więcej, ale nie mniej :) Zależy mi też aby wykonanie było solidne, a sam telefon był z dobrych materiałów. Chciałbym tez dobry przedni i tylni aparat. Dużo wymagam, a budżet to tylko(Dla mnie "aż") 1500 zł. Przejrzałem kilka recenzji i myślę nad SONY Xperia Z2, ale może są jakieś ciekawsze propozycję? :) 

banneranim.gif

Opublikowano

Nexus 5x albo LG G4 to jedyne telefony warte uwagi w tej cenie. Nexus to czysty i płynny android a G4 to super wykonanie (skóra, mmm) , mega wydajny i super aparat.

Opublikowano

Nexus 5x albo LG G4 to jedyne telefony warte uwagi w tej cenie. Nexus to czysty i płynny android a G4 to super wykonanie (skóra, mmm) , mega wydajny i super aparat.

Wypowiedz się jeszcze proszę czy jest sens w takim razie brać pod uwagę Z2. Czy ta skóra jest wytrzymała, niszczy się bardzo? :p Jak dojdzie do kontaktu z wodą to czy zostaje jakiś defekt?

banneranim.gif

Opublikowano

jak niewiele dolozysz masz xiaomi mi5 32 gb. tegoroczny flagowiec z nowym snapem 820, bardzo dobra nakladka miui. bedzie to lepsze anizeli g4 (wydajnosciowo, g4 ma bardzo dobra kamere) i bardzo dobrze wykonane

­

Opublikowano

jak niewiele dolozysz masz xiaomi mi5 32 gb. tegoroczny flagowiec z nowym snapem 820, bardzo dobra nakladka miui. bedzie to lepsze anizeli g4 (wydajnosciowo, g4 ma bardzo dobra kamere) i bardzo dobrze wykonane

Xiaomi raczej odpada :) Masz coś jeszcze godnego polecenie?

banneranim.gif

Opublikowano

Wypowiedz się jeszcze proszę czy jest sens w takim razie brać pod uwagę Z2. Czy ta skóra jest wytrzymała, niszczy się bardzo? :p Jak dojdzie do kontaktu z wodą to czy zostaje jakiś defekt?
Przecież tego nie ma co nawet porównywać z z2. Snap 808 jest o wiele wydajniejszy niż 801 w zetce. A wgl G4 nie jest wodoszczelny i jakbyś go miał to pod żadnym pozorem nie wolno go topić. I nie, już nie ma żadnych innych telefonów wartych uwagi. (poza mi5 którego nie chcesz) A skóra nie powinna ci się niszczyć.

Opublikowano

Czyli Xiaomi MI5>Nexus 5X>LG G4 ? Gdzie można jak coś kupic tego xiaomi z językiem Polskim?

Nie, raczej Xiaomi Mi5>LG G4>Nexus 5x. Mi5 jest tylko w j. angielskim lub chińskim. iBUYGOU to dobry sklep, mają nawet serwis we Wrocławiu.
Opublikowano

Wole telefon z językiem Polskim :D Myślę, że szkuszę się na LG G4, ale w wielu sklepach cena jest powyżej 1500 zł, na allegro niby są po 1300 zł, ale na allegro to już bym wolał wybrać odbiór osobisty tylko, że w Lublinie nie ma takich ofert :/ Rozumiem, że to są najlepsze modele, ale to nie znaczy, że reszta jest do kitu. Zaproponuj coś proszę jeszcze, fajnie jak byłby wodoszczelny, ale mam aktualnie bez wodoszczelności telefon i jakoś działa także tego nie wymagam :)

banneranim.gif

Opublikowano

To zostaje ci Nexus 5x. Jak masz jakieś pytania lub wątpliwości odnośnie tego telefonu to pisz do mnie lub @Razeer123 bo z tego co wiem to on też go ma.

Opublikowano

Przecież na Xiaomi można wgrać system z miuipolska....

A poza tym, masz już na starcie wybór języka, w tym polski.

MIUIPolska nie dawno skończyli wspierać swój projekt.

Opublikowano

Przecież na Xiaomi można wgrać system z miuipolska....

A poza tym, masz już na starcie wybór języka, w tym polski.

MIUIPolska nie dawno skończyli wspierać swój projekt.

Dobra jednak widzę, że bez wsparcia.

https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/

Jednakże nie ma się czego obawiać, stock system ma polskie tlumaczenie.

#teams4bal

Opublikowano

Mysle o LG G4, SONY xperia Z3 i ostatecznosc to xiaomi. Dodam ze liczy sie dla mnie jakosc wykonania, uzyte materialy itp. Nexus nie podoba mi sie z wygladu a chcialbym cos nowoczesniejszego, wiem, ze to tylko wyglad ale zalezy mi aby byl z wygladu rowniez fajny, Co sadzicie o sklepie bestcena.pl ? Niskie ceny, dobre opinie, a te negatywne wspominaja ze my wynajmujemy telefon a nie kupujemy, o co chodzi ? o.O

banneranim.gif

Opublikowano

kupuj najlepiej ze znanych źródeł, te z bestcena to jest pewnie refurbished

Xiaomi jak nie boisz się chińczyków, LG jak chcesz dobry telefon z Polskiej dystrybucji. A o xperii nie ma co wspominać nawet.

Opublikowano

Snap w LG jest wydajniejszy niż kirin w honor. LG teraz 1700, nawet jak jakaś różnica jest to warto. Chyba że nie możesz dopłacić to chyba wtedy only nexus 5x

Opublikowano

Nexusa raczej nie kupię. Może uda mi się kupić LG G4, a jak nie to może Huawei Ascend P8 chyba, że ktoś poleci jeszcze coś innego, ale raczej dopłacę do G4 :)

banneranim.gif

Opublikowano

Ascend P8 jest nie opłacalny, jak tylko możesz to dopłacaj do G4.

Opublikowano

Może zawracam głowę Wam, ale podajcie jakiś fajny telefon najlepiej a aluminium czy coś takiego do tych 1500 zł. Coś innego niż Nexus 5X, LG G3(złe opinię słyszałem), Xiaomi :)

banneranim.gif

Opublikowano

Może zawracam głowę Wam, ale podajcie jakiś fajny telefon najlepiej a aluminium czy coś takiego do tych 1500 zł. Coś innego niż Nexus 5X, LG G3(złe opinię słyszałem), Xiaomi :)

A przybliżysz nam te złe opinie? Może je wyprostuję. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Tutaj na forum pisali tylko nie mogę znaleźć gdzie :v Coś jeszcze oprócz honora 7?

W tej cenie w aluminium prócz honora to raczej nic. Możesz poszukać jeszcze A5 2016, genialnie wykonany, tylko jest o wiele gorszy od takiego nexus 5x a jeszcze bardziej od G4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...