Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Server Admin - wpisałem zły token

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z ts'em a raczej z server admin. Gdy wyskoczyło okienko z tym żeby wpisać "klucz" to wpisałem złe i wszedłem normalnie na serwer, oczywiście nie wiedziałem że muszę admin token wkleić. I teraz nie wyskakuje mi wogóle to okienko. Nie wiem co mam zrobić, jeśli chodzi o host to "freeteamspeak.pw" Co mam zrobić żeby wpisać sobie ten token admin? :/

Opublikowano

Witam,

Wejdź w zakładkę 'Permissions' następnie 'Use Privilege Key' i wpisujesz tutaj ten kod

Natomiast jeżeli Ci nie nada rangi to zrób tak:

Wejdź ponownie w zakładkę 'Permissions' następnie 'Privilege Key'  następnie 'create' następnie 'Type - Server Group' następnie 'group' - tu wybierasz swojego serveradmin i klikasz 'Create' i kopiujesz wygenerowany kod i ponownie robisz jak napisałem w pierwszym przykłdzie.

Opublikowano

Jeśli nie masz tokenu to możesz zrobić go poprzez panel znajdujący się pod tym linkiem klik

Tutaj masz link prosto do generowania tokena klik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...