Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wypłaceniem skinów csgoPolygon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z wypłaceniem skinów na csgopolygon a mianowicie, gdy próbuję wypłacić skina za 14,9k coinsów wyświetla się formułka: "". Posiadam aktualnie 31,2k coinsów, więc nie jest możliwe, że nie posiadam 14,9k coinsów :/ Dodam może, że tam, gdzie trzeba kliknąć, aby wypłacić skiny jest napisane "-14,900 coins" obok " Balance: 31,200" i na samym końcu "Available: 6662".

Opublikowano

Zbugowane, bo sam mam 0 i jest napisane available 1400

Fajnie, że zbugowane, ale jak mam teraz wypłacić skiny warte więcej niż 6662 coinsy?

Opublikowano

[28-03-2016 17:30:48] Support Agent [PLANETA EXPRESS]: Hello!

To withdraw you must score 50% of the price of the skin. So if you want to do it you must have 15.000 "available" to perform this action.

Best wishes,

Express.

EDIT: WYTŁUMACZY MI KTOŚ O CO CHODZI?

Opublikowano

To nie jest żaden bug, aby móc wypłacić jakiegoś skina musisz obstawić połowę wartości skina, którego chcesz wypłacić. Prościej mówiąc jeśli chcesz skina za te 15k musisz obstawić u nich 7,5k.

Opublikowano

To nie jest żaden bug, aby móc wypłacić jakiegoś skina musisz obstawić połowę wartości skina, którego chcesz wypłacić. Prościej mówiąc jeśli chcesz skina za te 15k musisz obstawić u nich 7,5k.

W jednym becie czy ogólnie?

EDIT: I czy jest jakaś strona oprócz double, gdzie nie trzeba tak obstawiać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...