Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sugestia dla działu TS3 - Wzór w dziale "TeamSpeak - Współpraca na serwerze".

Mezir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Obserwuję sobie dział TeamSpeak - Współpraca na serwerze i szlak mnie trafia, gdy widzę tematy typu:

poszukuje administracji na serwer teamspeak, więcej info na owym teamspeaku bądź na PW

ip teamspeaka na pw

szukam pomocy na ts3 postawionego na freets3.ovh

pW

Wszystkie potrzebne informacje dotyczące mnie możecie otrzymać na PW Lub GG

55949738

Czy wyżej zacytowane treści zachęcają w jakiś sposób do współpracy? Mnie osobiście zniechęcają.

Spora część tematów w tym dziale tak właśnie wygląda łamiąc tym samym regulamin działu, którego zapewne i tak część osób pisząca tematy w tym dziale nie czytała. 

Moja propozycja dotyczy wprowadzenia wzoru tematu do tego działu, by ograniczyć "tematy-śmieci", które są napisane na tzw. "odpierdol", bo autor się śpieszył, nie chciało mu się, "może się ktoś zgłosi jak nie to nie".

Niech do cholery zapanuje jakiś porządek!

Pozdrawiam Was, 3-majcie się!

Opublikowano

@mezir95

Muszę niechętnie ale się z tobą zgodzić. Takie oferty nie brzmią poważnie i zniechęcają poważne osoby znające się na rzeczy do przyjęcia zlecenia i jego należytego wykonania.

Opublikowano

@mezir95 mogę się z tobą zgodzić. Takie oferty są naprawdę nie potrzebne na forum każdy co się oferuję z poważnych osób opisuję wszystko a to pewnie jakas banda dzieci którę nic nie potrafią powinni zrobić cos z takimi osobami a nie ^^.

AOWD3IA.png

Opublikowano

Również jestem na tak, lecz tylko dla osób którzy potrzebują/szukają pomocy. Prezentacje zazwyczaj "techników" są dobrze wykonane.

Poszukuję: Technika serwera ts3
Informacje: Osoba ta musi mieć rozległą wiedzą na temat TeamSpeak3, podstawy zarządzania serwerem oraz wirtualizacją Linux.
Oferuję: Like forum/wynagrodzenie pieniężne
Kontakt: mpcforum.pl

* Wynagrodzenie pieniężne - oczywiście za to nie byłoby bana, bo jak wiadomo "handel poza giełdą". :v

[color=#ff0000][b]Poszukuję:[/b][/color] [i]Technika serwera ts3[/i]
[color=#ffd700][b]Informacje:[/b][/color] [i]Osoba ta musi mieć rozległą wiedzą na temat TeamSpeak3, podstawy zarządzania serwerem oraz wirtualizacją Linux.[/i]
[color=#00ffff][b]Oferuję:[/b][/color] [i]Like forum/wynagrodzenie pieniężne[/i]
[color=#800080][b]Kontakt:[/b][/color] [i]mpcforum.pl[/i]

:yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

:yay:        :makka:  Prosty wzór a ile daje! :v  :makka:            :yay:

:yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Witam, w 50% zgadzam się z autorem postu z powodu takiego że to jest prawda, bardzo dużo postów jest w ogóle nie przemyślanych jak piszą lub aby szybciej.
Moim zdaniem moderatorzy którzy i tak zajęli się tym działem trochę szybciej akceptowali tematy oraz bardziej brali pod uwagę jak zostały napisane tematy i nie będzie potrzeba żadnego zbędnego wzoru dlatego że wtedy każdy będzie musiał wyróżnić się wyobraźnią i własnym pomysłem co wtedy też w jakiś sposób moim zdaniem ograniczy takie tematy.

Opublikowano

@mezir95

Popieram takie tematy powinny lądować w Koszu lub w jak to mówiłeś "Tematy-Smieci" nie popieram takich postów, moim zdaniem tacy ludzie chcą cie predzej oszukać typu ty im zrobisz z*******y Permissions a oni cie wyalą i dadza bana, przez takie Posty robi się tylko Syf i nic więcej.

­

Opublikowano

Uznaliśmy, że żadnych wzorów nie będziemy stosować.

Moderatorzy będą zwracać większą uwagę na treść, a takie "szybkie tematy" będą upominane i do 24 godzin autor będzie musiał uzupełnić ofertę.

Taki system się sprawdza, przez ostatnie kilka dni go sprawdziłem i większość osób po upomnieniu poprawia ofertę, a kto tego nie zrobi - kosz.

W ofercie muszą być zawarte 3 podstawowe informacje:

1. kilka informacji o sobie

2. jaki jest zakres współpracy, czyli czego oczekuje np. od technika

3. sposoby kontaktu

Dziękuje za sugestię i zachęcam do dalszego rozwijania działu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...