Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria.pl - Paczka cheatów

Homix_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

248631407965198313241.png

Predoria.pl - Paczka Cheatów

860691407965198313241.png

http://www81.zippyshare.com/v/PBkw3IGF/file.html

794021407965198313241.png

https://www.virustotal.com/pl/file/6867807aa8003dadd6a6f09351bedf58a6f59c053d79582c7118a79637817e5d/analysis/1459074746/

297451407965198313241.png

Z paczki wypakowujemy wszystko do folderu z grą, odpalamy w zależności co chcemy wh/dmg/nok, po zalogowaniu do gry mamy również "On/Off - klika 1-4 sloty skilli i 1-5 slot eq, Click - Pickup".

Tam wykrywa niby jakiś wirus, ale to od pakowania lub od strony binki serwera, na 100% nie groźny.
Miłej gry.

Opublikowano

Ktoś sprawdzał? wszystko bezpieczne ?

nie no, dalem tam keyloggera, trojana, spali ci komputer.

Oczywiście, że bezpieczne...

Opublikowano

Masz może autopelerynke?

To daj sobie pelerynke w slocie 1-5 i odpal  xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

cos nie dziala, bierzesz sie wh, nie dziala wh to dmg, jak nie to nok. nok zawsze powinien dzialac, chyba ze update i nie bedzie mozna sie zalogowac na serwer to pisac, poprawie.

Opublikowano

pobrałem, przydatne tylko mam takie pytanko..

Co to NOK? Chciałem sprawdzić na własną rękę lecz w spisie czitów, nie ma opisanego NOK'a, a na google wszyscy pytają o to coś, bez żadnego wyjaśnienia pełnej nazwy :).

WH dobre, lecz nie bije za szybko, czy dmg hack byłby sprawniejszy(jeszcze nie sprawdzałem, bo narazie nie potrzebuję).

Opublikowano

pobrałem, przydatne tylko mam takie pytanko..

Co to NOK? Chciałem sprawdzić na własną rękę lecz w spisie czitów, nie ma opisanego NOK'a, a na google wszyscy pytają o to coś, bez żadnego wyjaśnienia pełnej nazwy :).

WH dobre, lecz nie bije za szybko, czy dmg hack byłby sprawniejszy(jeszcze nie sprawdzałem, bo narazie nie potrzebuję).

Ile gra ludzi na tym serwerze i czy warto zaczynać ?Hacki na 100 % działają bo robiła je prawilna osoba ale nie wiem czy warto zaczynać grę bo nie wiem ile osób tam gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...