Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowałem konto steam przez pomyłkę

Lokomotiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem bo zablokowałem swoje konto steam przez pomyłkę, chciałem zrobić mobilny token żeby sprzedać skiny w CS GO ale kod umożliwiający zalogowanie się na konto mi się nie wyświetlił i myślałem że dostanę go na pocztę ale tak się nie stało i spanikowałem, zamiast usunąć token to zablokowałem konto. Czytałem kilka poradników co zrobić ale teraz to się robi inaczej(nie mam żadnych CD Key'ów ale mam kod psc)Proszę pomóżcie mi bo nie chcę stracić gier o łącznej wartości ok.470 zł.

Opublikowano

Piszesz do supportu jak sprawa wygląda itd. Zapewne na mailu masz jakieś informacje o zakupach na rynku. Skopiuj im te maile ew. podaj najważniejsze informacje (co, od kogo, za ile, itp.).

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Piszesz do supportu jak sprawa wygląda itd. Zapewne na mailu masz jakieś informacje o zakupach na rynku. Skopiuj im te maile ew. podaj najważniejsze informacje (co, od kogo, za ile, itp.).

Witam mam pewien problem bo zablokowałem swoje konto steam przez pomyłkę, chciałem zrobić mobilny token żeby sprzedać skiny w CS GO ale kod umożliwiający zalogowanie się na konto mi się nie wyświetlił i myślałem że dostanę go na pocztę ale tak się nie stało i spanikowałem, zamiast usunąć token to zablokowałem konto. Czytałem kilka poradników co zrobić ale teraz to się robi inaczej(nie mam żadnych CD Key'ów ale mam kod psc)Proszę pomóżcie mi bo nie chcę stracić gier o łącznej wartości ok.470 zł.

Pisz do supportu o tym, na pewno ci oddadzą, ale mogą pytac o różne rzeczy, które znajdują się na koncie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...