Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki 750zł - Muzyka

Mateiso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym zakupić Dobre słuchawki , eleganckie, ładne, zgrabne (nie jak jakiś czołg) 

Cena maksymalna to około 150-170 £ = ok 750 złotego polskiego

Słuchawki będą tylko i wyłącznie do słuchania muzyki. Źródłem będzie w 90% Iphone 5s oraz 10% komputer.

Muzyka jakiej słucham jest nieokreślona ;p słucham po prostu wszystko co leci . Od Ac/Dc, Iron Maiden czy Guns n Roses poprzez Imagine Dragons czy One Republic po Michael Buble czy Bruno Mars.

Od słuchawek oczekuję, wytrzymałości, estetyczności, dobrej jakości dźwięku i dobrze by było gdyby nie były jak czołg czyli zgrabne(małe)

Na oku mam 2 rodzaje słuchawek są to : Beats by Dr.Dre Solo 2  oraz Sennheiser Momentum On-Ear M2 OEi (czy jakoś tak) 

(proszę nie mówcie że Beats odpadają bo tak tylko dajcie jakieś argumenty ja słyszałem że cena nie jest adekwatna do możliwości  ale nie wiem czy to prawda mój kolega miał Beats studio i mówił że są świetne

(Design zarówno tych Beatsów jak i Sennheiserów mi się podoba )

Nauszne lub wokółuszne 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...