Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uri do wydania->kierunek rozwoju konta

Redoxchemistry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do wydania 350kuri, głowię się nad tym w co zainwestować. 

Ogólnie mam wszystkie potrzbne statki, venoma/dimishera/solace/aegis elite/pusat, pusat za uri, reszta ze skrzyń. Apis, Zeus, rano zrobiony full havo,2 herculesy, 25LF4, 29PP, ulepszenia prawie zadne(apis na 9, zeus 5, reszta dronów +/-4). Ammo mam miliony :) Dziś rano na promocji zaczynałem z pułapem ok. 520k uri, postawiłem 2xalfe, bete,game, 2xzete, 2x kappe, zostało mi ok. 100k i szybko odrobiłem :)

Z wrót to jedyne mi teraz potrzebne są Kappy dla dresów/LF4, ale są one cholernie nieopłacalne w stosunku do np. ABG, gdzie koszt złożenia tej trójki w podanych ilościach wyniósł  mnie ok 150k uri, przy zwrocie z nagród ok. 160k. Zety sa fajne, no ale havoców mi nie potrzeba, policzyłem sobie, że z moim szczęściem na dzisiejszej zniżce składam 1 zete za 60-65kur, więc byłbym w stanie z 15 ich jeszcze zrobić za tą kwotę. Mniejsza z tym, druga opcja to ulepszenia na godzinie ulepszeń, co pozwoliłoby mi na wbicie wszystkich dronom 16lvl. Co wybrać? KAppy/ABG/Z/ulepszenia.

Tak używam bota, nie nie 10h, a max 6h dziennie kiedy nie chce mi się ręcznie grać. Mam wszystkie potrzebne formacje, pet oczywiscie kami, zbieracze, lokalizator lvl3, radarowe x4. Lubię bić statki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...