Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procek do 400

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam takiego pc i chce zmienić proca i prawdopodobnie płyte.

RAM: HyperX 2x2GB 1600MHz

CPU: AMD Phenom ™ II X2 550 Processor 3.10GHz

GPU: Sapphire Radeon HD6850

MOBO: GA-MA770T-ES3

PSU: MODECOM 12v 2.2 Compatible

Obudowa: Modecom Harry

Opublikowano

duzej wydajnosci ci nie przybedzie. sprzedaj lepiej proca za 100 zł, płytę też pewnie za 100 i masz już 600. chyba że liczysz już 400 razem z cepem i mobo? 

za 600 zł miałbyś> i5 2400 + h61, ale przydałoby się jeszcze kupić RAM. ten też byś sprzedał i by wpłynęły następne pieniądze, bo nie dość, że masz 4GB to jeszcze ujdzie, ale w dwóch kościach? 8 w jednej najlepiej, zwłaszcza w h61. 

znalazłem za 400 złotych o.O bier> 

http://olx.pl/oferta/procesor-intel-core-i5-2400-wraz-z-plyta-glowna-gigabyte-h61m-d2-b3-CID99-IDeeD8f.html#a54a76280b
Opublikowano

Jaki rev płyty ?

Jeżeli 1.3 ,da się włożyć X4 965.,przy czym bym przy tym pozostał.

Po 300zł chodzą i jeszcze zostaje na dodatkowe chłodzenie,bo oryginalne tragedia..

Jakbyś sprzedał obecny procesor i kartę,to byś miał na jeszcze lepszą kartę.I to by było dobre.

Chyba że zaś chcesz się bawić w osobne kupowanie części,to inna sprawa,tak jak wyżej.

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Proca moge sprzedac ram zostanie i karta tez. Rev podam jutro bo teraz nie mam jak @BornVillian powiedz gdzie rev pisze bo albo ślepy jestem albo nie wiem gdzie to jest xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...