Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - TheDaMiaNoS99

TheDaMiaNoS99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładna szata graficzna ogłoszenia polecam widać ze chłopak sie zna : )

Dziękuję śliczne za opinię! :) 

Zapraszam wszystkich do Kontaktu i Współpracy! :)

PS. Jeżeli macie do mnie jakieś pytania - Piszcie pod tym tematem, bądź na pw. Odpiszę najszybciej jak tylko będę mógł. :)

Opublikowano

Błąd interpunkcyjny w 02 - nie stawia się przecinka przez wyrażeniem wraz.

Ale widać ,że się postarałeś więc chętnie mogę Ci polecić.

Po postach troszkę mogę stwierdzić ,że coś kumasz.

Opublikowano
Witam, tak czytam i czytam większość komentarzy i dochodzę do dziwnego wniosku. Otóż tutaj na forum, gdy ktoś napisze estetyczny temat to wszyscy uważają, że dana osoba się zna, ale to nie na tym rzecz polega.

Co do całego tematu osobiście życzę Ci powodzenia.

Opublikowano

Błąd interpunkcyjny w 02 - nie stawia się przecinka przez wyrażeniem wraz.

Ale widać ,że się postarałeś więc chętnie mogę Ci polecić.

Po postach troszkę mogę stwierdzić ,że coś kumasz.

Faktycznie, pewnie zamachałem się i tak z automatu wstawiłem go. Poprawię jeszcze dziś! :)

Dzięki za komentarz! :)

Witam, tak czytam i czytam większość komentarzy i dochodzę do dziwnego wniosku. Otóż tutaj na forum, gdy ktoś napisze estetyczny temat to wszyscy uważają, że dana osoba się zna, ale to nie na tym rzecz polega.

Może kiedyś będę tak dobry jak ty? W sumie, te same województwo haha :D 

Dzięki! :)

Opublikowano

Zapraszam do Współpracy! :)

Porządna firma godna polecenia. Jeżeli potrzebuje ktoś na prawdę osoby zaufanej, zdolnej i zarazem "uroczej" mogę go polecić bez wachania. Na początku sceptycznie podchodziłem do niego ale kiedy pokazał swoje umiejętności spokojnie mu powierzyłem ustawienie wszystkich uprawnień na serwerze. Oczywiście wszystko dokładnie sprawdziłem i było oraz jest wszystko w porządku.

Opublikowano

Zapraszam do Współpracy! :)

Porządna firma godna polecenia. Jeżeli potrzebuje ktoś na prawdę osoby zaufanej, zdolnej i zarazem "uroczej" mogę go polecić bez wachania. Na początku sceptycznie podchodziłem do niego ale kiedy pokazał swoje umiejętności spokojnie mu powierzyłem ustawienie wszystkich uprawnień na serwerze. Oczywiście wszystko dokładnie sprawdziłem i było oraz jest wszystko w porządku.

Dziękuję serdecznie ! :)

Opublikowano

Zgadzam się z tobą KlassKai ładna oprawa graficzna nie oznacza, że dana osoba się zna! Co do twojego ogłoszenia kolego z tego co piszesz zajmujesz się serwerami teamspeak 1rok na tym forum są technicy z kilku letnim doświadczeniem i gdybym szukał technika zaufał bym komu innemu ;)

omwRWr0.png

Opublikowano

Zgadzam się z tobą KlassKai ładna oprawa graficzna nie oznacza, że dana osoba się zna! Co do twojego ogłoszenia kolego z tego co piszesz zajmujesz się serwerami teamspeak 1rok na tym forum są technicy z kilku letnim doświadczeniem i gdybym szukał technika zaufał bym komu innemu ;)

Masz prawo do wyrażania słowa, dziękuję za to. Lecz pamiętaj, nie zawsze staż czy doświadczenie mówi o umiejętnościach :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...