Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań :)

Qonto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam kilka pytań 

1. Gdzie dropić odlamki na 5 postaci sura bm na 52 lvlu i jakie eq potrzebuje ?

2. Czy na parterze w dt dropia kosci palca i czy opyla sie tam dropić ?

3. Czy na 52 lvlu na BO dropic beda zeby orka i na ktorym lvlu najczesciej leca ?

4. Ile % na dt potrzebuje na BMa zeby przyjemnie tam dropic kosci ? 

5. Czy majac ochrone na P i 60 % abs na miecze to razem na miecze bede miec 90 % ?

6. Czy na parterze dt leci dobrze exp na 50 -60 lvlu 

I nie mowcie mi ze sura bm nie da sie dropic , expic . Na BO wystarczy tylko  40 % orki i 30 sr fms :) a ja posiadam 60 % orki.  Sura bm potrzebuje tylko lepszego eq niz inne klasy ale da sie nim nawet big spota szponow v2 ogarnac: ) i ogolnie z ochronka na P przyjemnie sie expi

Opublikowano

Elo mam kilka pytań 

1. Gdzie dropić odlamki na 5 postaci sura bm na 52 lvlu i jakie eq potrzebuje ? Myśle, że w dt będzie najlepiej ale możesz przetestować też świątynie.

2. Czy na parterze w dt dropia kosci palca i czy opyla sie tam dropić ? Nie dropią w dt kości palca ;P

3. Czy na 52 lvlu na BO dropic beda zeby orka i na ktorym lvlu najczesciej leca ? Polecą ale najlepiej na 35-40lvu

4. Ile % na dt potrzebuje na BMa zeby przyjemnie tam dropic kosci ?  Nie masz po co robić eq na dt bo kości lecą na żabach (pod dt)

5. Czy majac ochrone na P i 60 % abs na miecze to razem na miecze bede miec 90 % ? Chyba tak, ochro daje np. 33% absu z tego co Ci bije woj duchowym ale o tym musisz poczytać inne forum/poradniki.

6. Czy na parterze dt leci dobrze exp na 50 -60 lvlu  Lepiej w V1/V2 tak mi sie wydaje ;P

I nie mowcie mi ze sura bm nie da sie dropic , expic . Na BO wystarczy tylko  40 % orki i 30 sr fms :) a ja posiadam 60 % orki.  Sura bm potrzebuje tylko lepszego eq niz inne klasy ale da sie nim nawet big spota szponow v2 ogarnac: ) i ogolnie z ochronka na P przyjemnie sie expi

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...