Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kiedyś Rosjanie bądą normalni?

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniżej Supreme i tak nie znajdziesz oporów. Supreme/Global - poznałem kilku rusków, po prostu zajebiści. Są dobrzy ruskie, na wysokich rangach.

Opublikowano

Ojeju.. Każdy tak najeżdża na Rusków, pewnie trafiłeś do teamu gdzie 3+ było ruskami zgadłem? chybaa tak...

Kiedy ty zacnie ogarnięty i jebnięty panie grasz ze swoimi przyjaciółmi w trójkę czy czwórkę, zawsze rozmawiacie po Angielsku.. Już to widzę.

Popatrz na siebie, wtedy oceniaj innych, trafiasz pewnie na mądrzejszych od siebie, oni mają swój team jest ich więcej.. mają prawo mówić po swojemu, zapewne tak samo się zachowujesz jak grasz ze znajomymi, gracie w czworga bo jeden z waszych kolegów postanowił was potrolować i postrzelać wam po kostkach dostał bana 30min, nie potraficie wytrzymać tych 30minut i postanowicie grać bez niego, bo przecież nic się nie stanie... tylko kiedy popatrzycie z innej strony (tego biednego obcokrajowca który musi słuchać waszych krzyków "KUUUURWA" "KWA MAĆ" itd..) to jesteście tak zdenerwowani, że zaczynacie pisać posty na forum które ma to w DUPIE, że jesteście wkurwieni na ludzi którzy chcą spokojnie zagrać ze znajomymi rozmawiając w swoim ojczystym języku (bo większość rozumie)...

Kiedy gram razem z Rosyjskimi znajomymi, rozmawiając po Rusku, grając w ekipie 4 osób, jeden Polaczek oczywiście nie rozumiejąc Rosyjskiego zamiast wyciszyć nas, albo wyjść (lepsze wyjście) zaczął na nas krzyczeć, żebyśmy zamknęli ryje itd.. (po Polsku), myśląc, że każdy Rusek rozumie co mówi Polak [przecież, podobne do Polskiego, TO DLACZEGO DO JASNEJ CHOLERY TY NIE ROZUMIESZ CO MY MÓWIMY?!] został wyciszony, oraz "porzucony" psom na pożarcie {najlepsze jest to, że graliśmy przeciwko drużynie z tagami "DOGE" widzisz co tu zrobiłem ? ^_^ } po ok. 10min gry, Polak zrozumiał, że został wyciszony więc postanowił inaczej się zabawić.. zaczął nas zabijać [tzn tylko mnie zabił dwa razy... zniknął o.O]..

Wniosek: Lepiej grać z całym teamem.. Albo po prostu nauczyć się Ruskiego {Jeżeli TYLKO na rusków trafiasz}

graliśmy we 3 i trafiło sie 2 rosjanów . Rozmawialismy sobie na ts3 a na grze tylko info po angielsku . Mowimy gramy eco a rosjanie oczywiscie kazda rune full i raszują ( no *** mnie chce strzelić) zaczynamy do nich mowic dlaczego graja fula i wg. to typek potrafił 2 rundy drzeć ryja tylko BLET BLET ( i tak w kuło i to samo na cały głos ) gdy zmutowaliśmy ich zaczęło się strzelanie do nas i upszykszanie nam gry ( flesze na "ryj", smoki gdziep opadnie i blokowanie )

Opublikowano

Cofam moja wypowiedz wczesniejsza z tymi k***ami nie da sie grac nie juch c**j pierdolnie k***a jebane k***y 3 dni i 90% meczow te pizdy sie wpierdalaja do mojego teamu ile mozna sluchac tych pierdolonych ruskow do pizdy pana....

DAJCIE MI BANA MAM TO W PIZDZIE xD JESTEM W SZALE KURWA MAC

Opublikowano

Cofam moja wypowiedz wczesniejsza z tymi k***ami nie da sie grac nie juch c**j pierdolnie k***a jebane k***y 3 dni i 90% meczow te pizdy sie wpierdalaja do mojego teamu ile mozna sluchac tych pierdolonych ruskow do pizdy pana....

DAJCIE MI BANA MAM TO W PIZDZIE xD JESTEM W SZALE K***A MAC

dokladnie miałem to samo dlatego założyłem tego posta, jak widze duzo osob ma cos do powiedzenia :D

Budowniczy
Opublikowano

Ja powiem coś od siebie - napotkalem wiele Rosjan w niższych rangach, lecz gdy dobiłem do tego orzełka, wszystko się zmieniło. Tam w większości są Niemcy, raz do czasu Francuzi, a także Szwedzi i Polacy.

Co do samych Rosjan, uważam ich za dosyć toksyczną i nie wychowaną narodowość z tego względu, że nie znają j. angielskiego, mówią tylko w swoim ojczystym no i przede wszystkim grają jak totalne g***a. Jak zapobiec grania z Rosjanami? Zepnij dupę i dobij do tego DMG, a wszystko się zmieni.

Opublikowano

Ja powiem coś od siebie - napotkalem wiele Rosjan w niższych rangach, lecz gdy dobiłem do tego orzełka, wszystko się zmieniło. Tam w większości są Niemcy, raz do czasu Francuzi, a także Szwedzi i Polacy.

Co do samych Rosjan, uważam ich za dosyć toksyczną i nie wychowaną narodowość z tego względu, że nie znają j. angielskiego, mówią tylko w swoim ojczystym no i przede wszystkim grają jak totalne g***a. Jak zapobiec grania z Rosjanami? Zepnij dupę i dobij do tego DMG, a wszystko się zmieni.

jak w supreme to najwiekszy procent to ruski
Opublikowano

Ja na ragach supreme-global może kilka razy trafiłem na ogarniętych rusków, ale 90% tych graczy to ameby umysłowe, które nie rozumieją prostych poleceń. Co nie zmienia faktu, że i tak wolę dostać podczas MM'a ruska niż polaczka.

Opublikowano

Slysze od was ze placzecie na tych ruskow na polskim forum. Co to zmieni? Trzeba dzialac na miedzynarodowych forach. Po co placzecie na polskim jak zaden Rosjanin i tak tego nie zobaczy. Denerwuje mnie takie zachowanie. Denerwuje mnie jak widze takie tematy gdzie ludzie tylko narzekaja na innych.

Btw. Do nich trzeba miec podejscie z dosc pogodnym nastawieniem. Nie podoba wam sie ich pierd#lenie? Jest taka opcja jak mute.  Zostawia sie jedna osobe ktora uwazacie za nieco bardziej ogarnieta niz reszta i prosi sie wlasnie ta osobe zeby podawala wam info bo jego koledzy sa zmutowani. Pierd#lenie? Przerwa 4 miesieczna od csa. Spadek do g3. Powrot do Suprema w 2 miesiace.

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Ja od 2 dni wchodze na grupe deranki sobie gram z polakami szwedami niemcami slovakami itp i bawimy sie swietnie w 2-5 gramy i trolujemy sobie :) nikt mordy niewydzierta ani nic i jest milo :)

Opublikowano

Mam dmg i jestem blisko le bo ostatnio zremisowalem mecz z dwoma le na cache. Nie wiem kiedy ostatnio dalo mi ruska a jak dalo to widocznie sie nie skaplem bo byl ogarniety

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...