Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kiedyś Rosjanie bądą normalni?

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się dzieje w tym cs'ie . Same rosyjskie szmaty . dzisiaj 2 mecze i dwa razy podrojny premade poje**nych rusków. mowie gramy eco a ten drze ryja BLET BLETY BLET i tak przez 2 rundy . no ch** mnie chce strzelić co sie dzieje w tym cs? Czy wam tez sie trafiają tacy przywaloni ludzie?

Opublikowano

Wyjdź z silvera to będziesz grał z takimi ruskami, że będą Ci kerować mecze i będziesz wdzięczny, że dostałeś ruska który ogarnia, a nie jakiegoś polaczka bez skilla i do tego trolla.

Opublikowano

Wyjdź z silvera to będziesz grał z takimi ruskami, że będą Ci kerować mecze i będziesz wdzięczny, że dostałeś ruska który ogarnia, a nie jakiegoś polaczka bez skilla i do tego trolla.

nie wiem czy DMG zalicza sie do silverow ? jeżeli tak to mam słabe info .... Podobno po updacie rang kazdy gra na poziomie, jednak te ruski grały jak jakieś goldy lub gorzej

Opublikowano

Co się dzieje w tym cs'ie . Same rosyjskie szmaty . dzisiaj 2 mecze i dwa razy podrojny premade poje**nych rusków. mowie gramy eco a ten drze ryja BLET BLETY BLET i tak przez 2 rundy . no ch** mnie chce strzelić co sie dzieje w tym cs? Czy wam tez sie trafiają tacy przywaloni ludzie?

A może to z tobą jest coś nie tak ? W czym masz problem ? Jeżeli przeszkadza Ci to ze mówią w swoim ojczystym języku to ich zmutuj. 

49yxrs.png

Opublikowano

Na każdym poziomie są trolle i pipki. I nie mówię tutaj o samych ruskach. Jakiś czas już nie gram w cs, ale wiem jak jest, bo się raczej nic nie zmieniło. Jak grałem to wolałem mieć jakiegoś ruska niż polaczka cebulaczka :).

Opublikowano

Po update poziom jest jeszcze gorszy, z tym silverem to napisałem tak ogólnie. Dmg to żaden poziom, na sup/ge ruski grają normalnie, ale wiadomo zdarzają się wyjątki, tak samo jak z polaczkami co są normalni niektórzy.

Opublikowano

Czasami też na takich trafiam, ale ostatnio bardzo często widzę normalnych, ogarniętych Rosjanów, którzy umieją mówić po angielsku, ale jeśli mówią w swoim ojczystym języku to dla mnie żaden problem. Gdy już naprawdę nie da się wytrzymać po prostu ich mutuje i gram dalej. Nie przejmuję się przegranym meczem, bo często otwieram i dostaje awansy niezależnie od wyniku jakiegoś meczu.

Opublikowano

Po update poziom jest jeszcze gorszy, z tym silverem to napisałem tak ogólnie. Dmg to żaden poziom, na sup/ge ruski grają normalnie, ale wiadomo zdarzają się wyjątki, tak samo jak z polaczkami co są normalni niektórzy.

To akurat jest prawda w suprimie sporo rusków z którymi grałem byli spoko a jak mi dobiera cebule to się odechciewa grac tylko przycisk mute mnie uszczęśliwia,

więcej polaczków debili niż normalnych graczy.

BonBox, 26 Mar 2016 - 14:35, napisał:

Dlatego gra się piątką , a tak to sie trafia na ruskich i nie ma info w ogóle xD

Więcej ruskich daje info niż polaczkow... nie spinajcie tak do nich bo nie ma o co więcej trafia się w teamie normalnych ruskow niż polaczków którzy nie odzywają się cały mecz a na koniec jada po matce.. 

Opublikowano

nie wiem czy DMG zalicza sie do silverow ? jeżeli tak to mam słabe info .... Podobno po updacie rang kazdy gra na poziomie, jednak te ruski grały jak jakieś goldy lub gorzej

Niestety ale DMG zalicza sie do silverow znajdz sobie 5 to nie bedziesz mial problemu z ruskami 

Opublikowano

Ale ruskie to już kur... w ogóle patologia w  tym  cs go powini zrobić osobne serwery dla ruskich

Tak samo jak dla polaków bo to takie same bagno :). Najlepiej żeby każda gra miała osobne serwery dla każdego kraju <sarkazm>. Nie zgadzam się. To, że trafiasz na takich rusków nie oznacza, że wszyscy tacy są. Chyba nie grałeś z prawdziwym polaczkiem cebulaczkiem lub trollem z Anglii lub innego kraju niż Polska czy Rosja ;). Nie tylko ruski takie są, każdy tak robi. Dam sobie rękę uciąć, że też trollowałeś pewnego razu...

Opublikowano

Ja se grałem na smurfie i są 2 ruski (zwyczajnie na smurfie gram solo, kiedyś dmg ale po tym spadku rang gold 2) no i jets 5-3 dla enemy teamu a ruskie już piszą gg i jeden wychodzi, a drugi przez 5 rund drze morde żebyśmy go kickneli, mieliśmy 2 boty i przegraliśmy 16-14, a typ w enemy miał 1,2k godzin xdd ja musiałem kerować całą grę i prawie się udało xD no niestety 35 fragów nie wystarczyło hehe

Opublikowano

Z każdego kraju są tacy debile (fakt, że z Rosji i Polski jest najwięcej). Ja ostatnio trafiłem na jakiegoś polaczka, co jedyną jego rozrywką jest trollowanie w csie. Na profilu 3 strony "-rep griefing", sam zabił mnie w pistoletach, wyzywał, rzucał flashe. I przez takiego typa musiałem z kolegami we 3 na smurfach grać :l

Raczej nigdy się to nie zmieni, jak tak bardzo nie lubisz rusków to masz 2 wyjścia:

a) znajdź sobie kolegów (łatwiejsze);

b.) wbij smfc/globala (nieco trudniejsze).

tenor.gif

Opublikowano

Nieee, Ruskie nigdy się nie zmienią może 1/5 % Rosjanów  zachowuje się normalnie i da się spokojnie ugrać mecz z infem od nich. A reszta to gówna które przegrywać nie potrafią i muszą się odpalać lub w naszym teamie trolować i kręcić się w kółko żeby nie dostać kicka.­

Opublikowano

Dokladnie, raz gralem z takim ruskiem supremem, co carrowal nam meczyk, polaczki sa gorsze, chociaz nie, w kazdym kraju znajada sie ameby, tyle.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Tak silver 1 - supreme ten sam poziom.

Opublikowano

Ojeju.. Każdy tak najeżdża na Rusków, pewnie trafiłeś do teamu gdzie 3+ było ruskami zgadłem? chybaa tak...

Kiedy ty zacnie ogarnięty i jebnięty panie grasz ze swoimi przyjaciółmi w trójkę czy czwórkę, zawsze rozmawiacie po Angielsku.. Już to widzę.

Popatrz na siebie, wtedy oceniaj innych, trafiasz pewnie na mądrzejszych od siebie, oni mają swój team jest ich więcej.. mają prawo mówić po swojemu, zapewne tak samo się zachowujesz jak grasz ze znajomymi, gracie w czworga bo jeden z waszych kolegów postanowił was potrolować i postrzelać wam po kostkach dostał bana 30min, nie potraficie wytrzymać tych 30minut i postanowicie grać bez niego, bo przecież nic się nie stanie... tylko kiedy popatrzycie z innej strony (tego biednego obcokrajowca który musi słuchać waszych krzyków "KUUUURWA" "KWA MAĆ" itd..) to jesteście tak zdenerwowani, że zaczynacie pisać posty na forum które ma to w DUPIE, że jesteście wkurwieni na ludzi którzy chcą spokojnie zagrać ze znajomymi rozmawiając w swoim ojczystym języku (bo większość rozumie)...

Kiedy gram razem z Rosyjskimi znajomymi, rozmawiając po Rusku, grając w ekipie 4 osób, jeden Polaczek oczywiście nie rozumiejąc Rosyjskiego zamiast wyciszyć nas, albo wyjść (lepsze wyjście) zaczął na nas krzyczeć, żebyśmy zamknęli ryje itd.. (po Polsku), myśląc, że każdy Rusek rozumie co mówi Polak [przecież, podobne do Polskiego, TO DLACZEGO DO JASNEJ CHOLERY TY NIE ROZUMIESZ CO MY MÓWIMY?!] został wyciszony, oraz "porzucony" psom na pożarcie {najlepsze jest to, że graliśmy przeciwko drużynie z tagami "DOGE" widzisz co tu zrobiłem ? ^_^ } po ok. 10min gry, Polak zrozumiał, że został wyciszony więc postanowił inaczej się zabawić.. zaczął nas zabijać [tzn tylko mnie zabił dwa razy... zniknął o.O]..

Wniosek: Lepiej grać z całym teamem.. Albo po prostu nauczyć się Ruskiego {Jeżeli TYLKO na rusków trafiasz}

Opublikowano

Na globalu to mnie carrują rosjanie :D

większej głupoty nie słyszałem

Opublikowano

Ojeju.. Każdy tak najeżdża na Rusków, pewnie trafiłeś do teamu gdzie 3+ było ruskami zgadłem? chybaa tak...

Kiedy ty zacnie ogarnięty i jebnięty panie grasz ze swoimi przyjaciółmi w trójkę czy czwórkę, zawsze rozmawiacie po Angielsku.. Już to widzę.

Popatrz na siebie, wtedy oceniaj innych, trafiasz pewnie na mądrzejszych od siebie, oni mają swój team jest ich więcej.. mają prawo mówić po swojemu, zapewne tak samo się zachowujesz jak grasz ze znajomymi, gracie w czworga bo jeden z waszych kolegów postanowił was potrolować i postrzelać wam po kostkach dostał bana 30min, nie potraficie wytrzymać tych 30minut i postanowicie grać bez niego, bo przecież nic się nie stanie... tylko kiedy popatrzycie z innej strony (tego biednego obcokrajowca który musi słuchać waszych krzyków "KUUUURWA" "KWA MAĆ" itd..) to jesteście tak zdenerwowani, że zaczynacie pisać posty na forum które ma to w DUPIE, że jesteście wkurwieni na ludzi którzy chcą spokojnie zagrać ze znajomymi rozmawiając w swoim ojczystym języku (bo większość rozumie)...

Kiedy gram razem z Rosyjskimi znajomymi, rozmawiając po Rusku, grając w ekipie 4 osób, jeden Polaczek oczywiście nie rozumiejąc Rosyjskiego zamiast wyciszyć nas, albo wyjść (lepsze wyjście) zaczął na nas krzyczeć, żebyśmy zamknęli ryje itd.. (po Polsku), myśląc, że każdy Rusek rozumie co mówi Polak [przecież, podobne do Polskiego, TO DLACZEGO DO JASNEJ CHOLERY TY NIE ROZUMIESZ CO MY MÓWIMY?!] został wyciszony, oraz "porzucony" psom na pożarcie {najlepsze jest to, że graliśmy przeciwko drużynie z tagami "DOGE" widzisz co tu zrobiłem ? ^_^ } po ok. 10min gry, Polak zrozumiał, że został wyciszony więc postanowił inaczej się zabawić.. zaczął nas zabijać [tzn tylko mnie zabił dwa razy... zniknął o.O]..

Wniosek: Lepiej grać z całym teamem.. Albo po prostu nauczyć się Ruskiego {Jeżeli TYLKO na rusków trafiasz}

Od gadania między sobą jest choćby i TS3, jak kogoś nie stać na prywatny serwer to zawsze są setki publicznych serwerów, np. ten z mpc. Czat w grze służy od podawania info. Mnie zawsze wkurzają ludzie, którzy na czacie w csie sobie normalnie gadają podczas gry.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...