Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skinmarket.pl to oszuści?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w czwartek zakupiłem skin na tej stronie jednak nie mogę go odebrać by wyskakuje mi podany niżej błąd, no to najpierw myślałem "spoko przeciążenia strony, poczekam" jednak próbowałem odebrać skiny o różnych porach rano, wieczór, noc i nadal nic. Czy ta strona specjalnie to robi? Kupował ktoś tam już?

Błąd: 

Wysyłka przedmiotu nie powiodła się, jedną z przyczyn może być:

- duży ruch na stronie, spróbuj ponownie za kilka minut,

- niepoprawny adres Steam Trade URL,

-brak odpowiedzi ze strony serwerów Steam,

- jeśli korzystałeś z narzędzia ponownego zażądania wysyłki

- przedmiot znajduje się już u Ciebie na koncie.

Nie panikuj, jeśli jesteś pewny, że masz poprawny Steam Trade URL oraz nie używałeś narzędzia opisanego wyżej to spróbuj ponownie za kilka minut!

Ps. Oczywiście Adres URL jest prawidłowy, a profil nie jest prywatny.

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Owszem kupowałem tam przez 3/4 miesiące ostatni raz z miesiąc temu, nigdy nie miałem problemów, przesyłki zawsze błyskawiczne w kilka sekund. Jedyne co mogłem zarzucić temu sklepowi to się długo czeka na dostawy. Napisz do ich supportu jestem ciekaw jak sprawa się wyjaśni. 

49yxrs.png

Opublikowano

@up Support oczywiście nie odpowiada wczoraj rano pisałem i nic, co mnie dziwi bo strona nie ma wcale tak dużego ruchu...

7729614441163031041951.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...