Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozpakować zabezpieczone pliki Rubinum.org?

AdDixX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Jak rozpakować pliki Rubinum.org?

Pliki w folderze PACK nie mają żadnego rozszerzenia:

6blc9bw.gif

Wie ktoś może jakim UNPackerem da się to rozpakować, a potem spakować?

Jeśli to w czymś pomoże to daje Plik do rozpakowania i ich "Launcher" - Nie ma Binki.

locale_m2 - http://www15.zippyshare.com/v/Ullpafor/file.html

Z Góry dzięki za pomoc!

Opublikowano

LAuncher nie ma binki - nie wiem jak to rozumieć, czymś grę odpalasz przecież.

Pliki .eix (prawdopodobnie także ze zmienionym rozszerzeniem zapewne masz spakowane w bince), a to co masz w folderze pack to pliki .epk zmienione na ".   " . W opcjach folderów, zakładka widok możesz odznaczyć opcję "ukryj rozszerzenia plików" (albo coś takiego), potem te pliki "bez rozszerzenia możesz sobie zmienić normalnie zmieniając nazwę. Nadal potrzebujesz wypakować .eixy z binki i zapewne znaleźć lzo key (czy jak to tam się zwało, dawno się w to nie bawiłem). Jak już to wszystko masz to byle unpackerem wypakujesz.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pliki .eix (prawdopodobnie także ze zmienionym rozszerzeniem zapewne masz spakowane w bince), a to co masz w folderze pack to pliki .epk zmienione na ".   " . W opcjach folderów, zakładka widok możesz odznaczyć opcję "ukryj rozszerzenia plików" (albo coś takiego), potem te pliki "bez rozszerzenia możesz sobie zmienić normalnie zmieniając nazwę. Nadal potrzebujesz wypakować .eixy z binki i zapewne znaleźć lzo key (czy jak to tam się zwało, dawno się w to nie bawiłem). Jak już to wszystko masz to byle unpackerem wypakujesz.

A jak jest tylko 1 plik PC????

25275921505556126244.jpg

No i oczywiście są zabezpieczone...

Opublikowano

Nie wszyscy sa debilami by pracowac jeszcze z lzo keyami. Serwer jest dobrze zabezpieczony nie bez powodu. Bez pakera zdzialasz gowno. Jedyna szansa to podpiecie sie pod binke.

ban.gif

Opublikowano

Tak o sobie nie wypakujesz, ale wypakowałem bez większego problemu.

Przez dostanie się do modułu w bince, wypakujesz każdego klienta.

a dokłaniej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...