Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Talia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mamy Ci powiedzieć co masz zmienić, jeżeli nie wiemy jakie masz karty? 

To chyba miał być midrange paladin, przede wszystkim brakuje Ci heala (healbot/lay on hands, najlepiej po jednej z tych kart) i big game huntera. Jeżeli masz to dodaj knife jugglera i werbunek, no i do tego belcher. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Belchera nie mam. Talia była wzięta stąd http://www.hearthpwn.com/decks/29235-budget-tirion

Dzisiaj rano wypadł mi Baron Geddon do czego można go wsadzić?

Nie warto składać decku pod samego tiriona, bo to jest bardzo uniwersalna karta, która gra w prawie każdym midrange i secret paladynie.

Co do Geddon'a to jest on grany w Control Warriorze - http://www.hearthpwn.com/decks/458536-elise-warrior-s23

Wracając do midrange, staraj się złożyć coś takiego - http://www.hearthpwn.com/decks/454998-top-200-legend-midrange-pally pewnie nie masz niektórych kart, ale wiadomo, można je zastąpić :) 

b_560_95_1.png

Opublikowano

W tym decku co mu wysłałeś, ponad połowa kart to GvG i Naxx, jaki jest sens składania tego, skoro za ponad miesiąc te karty wypadają? Bo zakładam, że autor tematu będzie raczej na standardzie grał. 

Opublikowano

Do konca sam niewiem o co chodzi z tym znikaniem kart jak będzie to wyglądać?

Właśnie zastanawiałem się czy nie kupić przygody nax. Od dziś zacząłem też kupować pakiety gvg bo tam bardzo dużo kart jest mi potrzebnych do deckow.

Opublikowano

W maju zmienia się format gier. Będą dwa tryby: Wild (to co jest obecnie) i standard, w którym będzie można grać tylko kartami z bieżącego i poprzedniego roku, a reszta przygód/dodatków będzie w tym trybie zablokowana. Dodatkowo pakiety i przygody, które nie będą w trybie standardowym, zostaną usunięte ze sklepu i karty te będzie można uzyskać tylko poprzez crafting. 

W tym roku z obiegu wypada GvG i Naxx, dlatego zdecydowanie nie polecam wydawać hajsu na te karty. Co prawda będzie można grać nimi w trybie Wild, ale tryb ten zostanie olany zarówno przez Blizzard jak i graczy, zdecydowana większość pójdzie na standard.

Opublikowano

Czyli co byście mi polecili zrobić dokończyć czarną góre czy kupić pierwsze skrzydło naxa żebym później ewentualnie mógł te karty odblokować?

Opublikowano

Czyli co byście mi polecili zrobić dokończyć czarną góre czy kupić pierwsze skrzydło naxa żebym później ewentualnie mógł te karty odblokować?

Przyłączam się do pytania

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...