Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na CSGODouble i stronach podobnych całkowicie za darmo i bez donate

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziala super polecam tecze na martingale'u :P Pytanie do autora czy daloby sie tak ustawic ostatni kolor aby nie klikał zielonego? tylko ten co byl przd nim albo jakis losowy xD?

nie wiem czy jest taki sens. Warto zostawić tą opcje. Podczas skryptowania trafiło mi double green betując na ostatni zielony, czyli po green padl jeszcze raz green i byłem +2000 do przodu :) Polecam zostawić tą opcje.

Opublikowano

dziala super polecam tecze na martingale'u :P Pytanie do autora czy daloby sie tak ustawic ostatni kolor aby nie klikał zielonego? tylko ten co byl przd nim albo jakis losowy xD?

nie wiem czy jest taki sens. Warto zostawić tą opcje. Podczas skryptowania trafiło mi double green betując na ostatni zielony, czyli po green padl jeszcze raz green i byłem +2000 do przodu :) Polecam zostawić tą opcje.

Miałem tak samo :P

Opublikowano

Moze mi ktos powiedziec, dlaczego na cs go polygon nie wyswietla sie ten bot?

Wszystko robie dobrze, na double dziala, ale tam dawno przgeralem.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Pewniak, że czysty?

Skoro moderator napisał, że czysty to raczej czysty co? :D

Moze mi ktos powiedziec, dlaczego na cs go polygon nie wyswietla sie ten bot?

Wszystko robie dobrze, na double dziala, ale tam dawno przgeralem.

Robisz to przez konsolę w chrome (F12 lub CTRL + SHIFT + J) czy przez jakiś program? I zatwierdzasz enterem?

Opublikowano

Jak polecacie to ustawić? Jeden kolor? Ostatni wygrany czy jak??

Mam 14k coinsow, chce żeby bot zaczynał od 3 coinsow

­Keelah se'lai

Opublikowano

Jak polecacie to ustawić? Jeden kolor? Ostatni wygrany czy jak??

Mam 14k coinsow, chce żeby bot zaczynał od 3 coinsow

losowy/ostatni zwycięski

Opublikowano

Jaki system polecacie przy 130k coinów? Po ile obstawiać?

ww

Opublikowano

Jaki system polecacie przy 130k coinów? Po ile obstawiać?

ww

20 coinsów martingale najbezpieczniej chyba, ale ja przy takiej ilości coinsów rozważałbym system D'Alembert, poczytaj o nim.

Opublikowano

Jakieś sukcesy po używaniu skryptu :-D

Nie wiem czy to sukces ale z 400 coinsów 3,5k aktualnie w mniej niż tydzień, stawiam bocika na 5-6h, i w nie wszystkie dni, obstawiam po 1 coinsa xD

Opublikowano

TypeError: Cannot read property 'childNodes' of null

HELP?! @oski0132

csgopolygon.com -_-

O cholera zmienili design strony -,- Postaram się to naprawić, ale nic nie obiecuję, bo nie jestem dobry w te klocki.

PS. Nie wiem czasem czy nie będzie trzeba robić oddzielnego skryptu. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

TypeError: Cannot read property 'childNodes' of null

HELP?! @oski0132

csgopolygon.com -_-

O cholera zmienili design strony -,- Postaram się to naprawić, ale nic nie obiecuję, bo nie jestem dobry w te klocki.

PS. Nie wiem czasem czy nie będzie trzeba robić oddzielnego skryptu. 

Próbowałem się w to niedawno bawić i bez skutku. Na double i jego kopiach (ten same interfejs itp.) nadal działa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I niestety od dziś na csgodouble też już ten skrypt nie działa... Ten sam błąd. :( Musieli zmienić design. Wielka szkoda, skrypt był fantastyczny. :(

EDIT!!!!

Nie wiem o co chodzi ale na csgo double skrypt znowu DZIAŁA! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@AboVeAll jak zaczynałbyś od 5 coinsów to miałbyś 10 prób (9 razy mógłbyś przegrać).

Ustaw 2/5 coinsów i zaznacz że ma obstawiać poprzedni kolor (rainbowy rzadko się zdarzają, mi maksymalnie bet nie wchodził do 5/6 razy - sam tą metodą z 100k zrobiłem około 170k)

@Edit żeby nie być gołosłownym jutro odpale to na kilka godzin (mam 70k coinsów) i zobaczymy ile zarobi - domyślną stawke dam 10coinsów i metoda "ostatni zwycięski kolor"

Opublikowano

6k coinsów, stawka 1 martingale ostatni kolor..

Zobaczymy co z tego będzie, łap plusa

linki w górę

Opublikowano

74080 coinsów to można być spokojnym :D ja kurde jak na szpilkach, bo już raz za całą kwotę postawił. Co 10 minut doglądam jak tam idzie. Bardzo powoli (w sumie czego można spodziewać się po stawce 1), ale na szczęscie do przodu

linki w górę

Opublikowano

@eXnR jak masz mało kasy, to wypłać i obstawiaj na fanobecie "live matches" z tennisa (obstawiasz jak jest wynik 1:0 dla kogoś i 2 set wygrywa 5:3, a dalej jest kurs po 1.2 lub 1.3). Ja tak się dorobiłem z 5 do 20 euro, wypłaciłem z fanobeta i wpłaciłem na double. Od tamtego momentu dorobiłem się ponad 300 euro (ale część skinów już sprzedałem na alledrogo).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...