Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny problem w domu

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu mam poważny problem w domu. Ten problem powoduje masę innych problemów, złości i niedomówień. Niestety jestem osobą bardzo wrażliwą, więc nie lubię, gdy ktoś na mnie z tego powodu krzyczy. Nigdy nikt nie może znaleźć działających baterii w domu. Potrzebuję więc zakupić sobie jakieś w miarę dobre, nie super, ale dobre akumulatorki z ładowarką, by rozwiązać ten problem. Polecicie coś? Oczywiście jeśli jest to mniej opłacalne od kupowania pojedynczo baterii to również chętnie poczytam na ten temat. Pozdrawiam.

Opublikowano

Proszę o sensowne wypowiedzi, dodam że baterii używam do myszki(2), myszki(2), pilota(2), pilota(2) pada(2), pada(2) i do ciśnieniomierza (4). 

Takie zwykłe domowe AA.

Opublikowano

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Tak. Miałem styczność z takimi ładowarkami. Potrafią ładować 8 baterii w tym samym czasie.

Opublikowano

Eneloopy to chyba aktualnie najlepsze akumulatory na rynku. A ładowarkę to polecam jakąś z linii BC, np najtańszą BC-250.

Opublikowano

Tak. Miałem styczność z takimi ładowarkami. Potrafią ładować 8 baterii w tym samym czasie.

Wspaniała wiadomość, takie funkcjonalne.

Jak wrażenia, jaka cena?

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie, ponieważ było to kilka lat temu. Ojciec kupił jakąś tanią, niemarkową za 70zł. Ładować ładowała, ale dość szybko niszczyła akumulatory.

Jak chcesz na 8, to poszukaj varty. Cena 100-120zł i dużo pozytywnych komenatrzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...