Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie nie widzą innych na kanałach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam porobiłem kanały na ts3 i ranga guest nie widzi ludzi na innych kanałach poza tymi na które wejdą. Ranga admin widzi wszystkich na każdym kanale jak to naprawić żeby każdy guest widział wszystkich wchodząc na ts3 ? dodam że subskrybcji też nie mogą włączyć nie mają takich uprawnień jak to naprawić ?

Opublikowano

i_channel_subscribe_power

Regulujemy tym uprawnieniem jaką dana grupa/osoba ma moc do widzenia osób na kanale.

Polecam fajną stronkę;

http://norczan.cba.pl

Wszystkie permisje masz tam wypisane

Opublikowano

Polecam również ustawić od razu tą permisję: 

i_client_max_channel_subscriptions

Opublikowano

Dla grupy guest ustawiłem i_client_max_channel_subscriptions = 50 oraz i_channel_subscribe_power = 50 

było na 75 value, będzie dobrze ?

Opublikowano

zmieniłem jak napisałem i nadal nie widzą.. mógłby to ktoś wytlumaczyć prosto ? nie jestem jakimś za awansowanym adminem czy użytkownikiem tsa i za takiego się nie mam licze na pomoc

Opublikowano

zmieniłem jak napisałem i nadal nie widzą.. mógłby to ktoś wytlumaczyć prosto ? nie jestem jakimś za awansowanym adminem czy użytkownikiem tsa i za takiego się nie mam licze na pomoc

Wejdź w ustawienie dowolnego kanału > Permisje> Subscribe

W kanałach Publicznych (Typu: Prywatne, publiczne max .. etc.) ustaw 0, potem kliknij dwa razy na takie "oczko" (menu na górze)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...