Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak podglądać hasła graczy

Dinnerbone1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak podglądać hasła graczy w Authme?

1. Zamiast pluginu Authme ściągnij LoginSystem:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/login-system/

2. Jeżeli posiadasz Essentials, znajdż w config linijke z socialspy-commands oraz dodaj do niej komendy na logowanie: l , login , register , reg , changepassword.

Raz chciałeś spojrzeć na hasła graczy i je wykraść. 

Temat publikuje tylko dlatego że większość użytkowników pisze tematy: Jak podglądać hasło gracza.

Dodaje też inną opcje podglądania haseł: (UPDATE PORADNIKU 2.0)

Wgraj na serwer plugin PlayerLogger. 

Wszystkie komendy graczy wraz z /login , /register są zapisywane w:

PLUGINS > PlayerLogger > i chyba jest to folder Users.

200.gif Hmmm...

Opublikowano

Nigdy nie byłem i nie jestem za podglądaniem haseł. Czy tobie też by było fajnie gdyby ktoś zaj** hasła do wszystkich fejsów, serwerów? Poradnik 4/10

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Poradnik beznadziejny i dzieci zaczną się bawić .. Myślcie czasem co będą ludzie z tym robić..

­

Opublikowano

Takie poradniki to pośrednik pomiędzy włamywaczami. Tylko napędzasz innych żeby postępowali w ten sposób, a przy tym łamią prawo.

Wizualnie nie mam zastrzeżeń, lecz poradnik ogólnie słaby.

Opublikowano

Dla mnie ten wątek powinien być usunięty gdyż każdy administrator powinien dbać o bezpieczeństwo osób korzystających z ich usług i takie rzeczy jak hasła nie powinny ujrzeć światła dziennego w formie plaintekstu i nawet administrator nie powinien ich znać.

Opublikowano

Wszyscy użytkownicy którzy wypisywali 2/10 !. Jest to poradnik nie uczący dzieci łamać haseł tylko żeby wiedzieć że każdy serwer może wykraść hasło!.

200.gif Hmmm...

Opublikowano

Zgodzę się, bez sensu. To raczej nie jest legalne, jak ktoś ma do innych rzeczy takie samo hasło jak do minecrafta

server-icon.png  EndiMC.pl - serwer minecraft 1.21.5 |Survival| |Gildie| |Slimefun| |Terralith|

Serwer aktywny od ponad 8 lat

Dołącz już dzisiaj do naszej społeczności!

Opublikowano

Emm..

Jak pisały osoby wyżej - beznadziejny poradnik.

Na miejscu administratora dałbym Ci już dawno bana permanentnego.

Uczysz "dzieci" kraść, złodzieju. Oczywiście, nie musisz nim być, ale po zawartości tematu wszystko stwierdza, że nim jesteś.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam ostatnio odkryłem taką metodę, ale nachodzi pytanie   - Po ch** okradać kogoś z hasła?

Ja na serwerach jako typowy gracz nie gram od kilkunastu miesięcy, więc po co miałbym

komuś zrobić na złość i zaj*bać mu hasło? Nawet jeśli robie serwer to nie obchodzi mnie niczyje

hasło. Poradnik 2/10 (2 dałem za chęci) nie pomógł, a powinien natychmiastowo trafić do kosza.

@Edit

@Skajled

Wg. mnie tego typu poradniki powinny zostać od razu usuwane.

Grands Gerther Givenchex

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Takie se, okradanie kogoś za pomocą wejścia na jego konto to nic zabawnego. Lepsze jest jak go okradniesz gracza swoim, wchodząc mu do domku. 

Opublikowano

Gratulacje.

Dzięki takim poradnikom będzie coraz więcej pseudo-profesjonalnych adminów którzy nie będą w porządku w stosunku do gracza.

Jeśli działałbyś podobnie w zarejestrowanych działalnościach, odpowiedziałbyś przed wymiarem sprawiedliwości za łamanie ochrony danych.

Tutaj tj. na serwerze MC nie staniesz przed wspomnianym organem rządowym, lecz nie wyklucza to faktu że łamiesz tę ochronę.

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Opublikowano

@Dinnerbone1234

To tak samo jak ja bym albo każdy inny użytkownik napisał - 'Uwaga pamiętajcie o tym że każdy serwer może ukraść wam hasło ! Na każdy serwer używajcie innego hasła i nie zapisujcie go na dysku.'. I co zadziała ?? No jak ktoś nie jest takim zielonym za przeproszeniem ogórem to zrozumie.

@topic

Poradnik niepotrzebny, teraz każdy 11 latek który ma serwer wie jak odkodować hasło gracza. Teraz ten co ma hasło jedno na każdy serwer będzie się bał wejść i grać....

Opublikowano

"Jak podglądać hasła graczy w Authme?  

1. Zamiast pluginu Authme ściągnij LoginSystem:"

Ja już nie widzę sensu tego poradnika...

Opublikowano

@Dinnerbone1234

To tak samo jak ja bym albo każdy inny użytkownik napisał - 'Uwaga pamiętajcie o tym że każdy serwer może ukraść wam hasło ! Na każdy serwer używajcie innego hasła i nie zapisujcie go na dysku.'. I co zadziała ?? No jak ktoś nie jest takim zielonym za przeproszeniem ogórem to zrozumie.

@topic

Poradnik niepotrzebny, teraz każdy 11 latek który ma serwer wie jak odkodować hasło gracza. Teraz ten co ma hasło jedno na każdy serwer będzie się bał wejść i grać....

Trzeba się uczyć, ale już mi w twoim poście nie pasuje to że piszesz jak 9 latek, bo ,, bał " i 11 latek to nie łączą się nawet słowa. 

Takie poradniki to pośrednik pomiędzy włamywaczami. Tylko napędzasz innych żeby postępowali w ten sposób, a przy tym łamią prawo.

Wizualnie nie mam zastrzeżeń, lecz poradnik ogólnie słaby.

Słaby, bo ten poradnik działa?..

"Jak podglądać hasła graczy w Authme?  

1. Zamiast pluginu Authme ściągnij LoginSystem:"

Ja już nie widzę sensu tego poradnika...

Sens tego poradnika: Jak sprawdzić hasło gracza na serwerze Minecraft.

200.gif Hmmm...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...