Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić serwer Hamachi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz mieć maszynę freebsd najlepiej terenza te pliki musisz wypakowac komenda w maszynie wpisz w google jak wypakowac pliki tar.gz ...

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Musisz mieć maszynę freebsd najlepiej terenza te pliki musisz wypakowac komenda w maszynie wpisz w google jak wypakowac pliki tar.gz ...

@Kamiloski900

mam już uruchomione pliki terenza na virtualboxie, ale do ftp nie mogę się dostać, jakieś rady?

Bo rozumiem, że pliki muszę podmienić

ps.

50    100    150    200    250    400    600    800    1200 

6602914599812031494098.png

Opublikowano

@Kamiloski900

mam już uruchomione pliki terenza na virtualboxie, ale do ftp nie mogę się dostać, jakieś rady?

Bo rozumiem, że pliki muszę podmienić

ps.

50    100    150    200    250    400    600    800    1200 

logujesz się przez winscp na root i 123456

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

w ftp sie łączysz  login root hasło 123456 jeżeli będzie się długo logować to czekaj po chwili się załączy. Wrzucasz pliki do /usr/home/ i je rozpakowujesz jeżeli  w tych plikach masz folder mt2

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...