Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Router do 200 zł

Szymcun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję routera do 200 zł. W tej chwili posiadam internet radiowy od lokalnego dostawcy 4Mb/s, ale jeszcze w tym roku będę się przesiadał na światłowody 20 lub 50 Mb/s od firmy "Feromedia". Podłączony do niego będzie komputer przez kabel i laptop przez wifi. Dobrze jakby dało się ograniczyć prędkość dla tego drugiego, żeby nie mieć lagów podczas grania czy oglądania filmików. W tej chwili mam na oku takie coś - http://www.morele.net/router-tp-link-td-w8970-v3-576148/ , jestem otwarty na inne propozycje. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

A nie dostajesz czasem routera od dostawcy ?  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dostaję, ale ten co mam bardzo się grzeje, często się rozłącza, a wifi to już w ogóle. A router od Feromedii też będzie pewnie jakimś tanim chińskim sprzętem. Wolałbym mieć normalny router z którym nie musiałbym się męczyć na co dzień.

Opublikowano

Dostajesz mowy router, stary raczej nie jest do sieci kablowej i Ethernet dostosowany.

Wiesz w ogóle jak podłączą nowe łącze , kablem koncentrycznym czy Ethernet ? 

Opublikowano

Przecież nie masz jeszcze nowego łącza to po co router? Kupisz jak będziesz miał i dopiero zastąpisz ten co dostaniesz.

Najpierw to się spytaj jak jest z podpięciem własnego sprzętu.  

Ten co masz wybrany  wystarczy tylko po cholerę wersję DSL brać kiedy nie masz łacza telefonicznego. 

Opublikowano

Zamówić chcę jak najszybciej, bo rozłącza cały czas i się strasznie grzeje. Nie da się na nim nawet komfortowo poprzeglądać internetu. I napisałem tutaj żeby się poradzić, bo się na routerach praktycznie nie znam. Która to wersja bez dsl?

Dobra, zamówiłem TP-Link Archer C50. Mam nadzieje, że będzie się dobrze sprawował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...