Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crashowanie clienta po zmianie nazwy okna (App_Title)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postawilem sobie na vpsie serwer na plikach netmetina, wszystko działa ale mam problem ze zmianą nazwy okienka.

Gdy zmieniam w cliencie nazwę okna w pliku localeinfo.py (zmiany w locale.py nic nie wnoszą) , nawet najmniejsza zmiana (np 1 literka) powoduje crash clienta.

system.py(line:273) RunMainScript
system.py(line:192) execfile
system.py(line:163) Run
prototype.py(line:3)?
system.py(line:130)_pack_import
Run - exceptions. TypeError:compile() argument 1 must be string without null bytes, not str

A zmienilem tylko nazwę z:

APP_TITLE = "NetMetin.pl - A ty znalaz? ju?swoje miejsce w sieci ? " 

na

APP_TITLE = "Metin2"  

Dziwi mnie to że zmiana nazwy okna wywołuje jakiekolwiek błędy, ma ktoś pomysł o co moze chodzić?

2Ih6ff4.png

Opublikowano

W notepadzie ++ masz rąbnięte kodowanie, ja kiedyś też tak miałem u siebie na swoim kliencie. Wklej ten skrypt w zwykły notatnik i tam go zapisz i sobie podmień, wtedy powinno zadziałać.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
My dear brother, if you find a solution to the problem Annaon I hope that you provide us with it, I have the same problem and tried all the solutions did not serve it unlocked Alsoors You

145552265997271.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...