Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto lepszy Healer czy Archer? PvP Metin2.pl

Avelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Archer, ale zależy też od tego czy serwer ma poprawiony balans klas xp

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Wszystko zależy od serwera. M.in. od balansu klas jak już Zielar wspomniał. Ważną rzeczą też jest jakie max bony wchodzą (np. kiedyś grałem na serwie, gdzie wchodziło max 60 int i max 15 zr :)). KD/Roski/Standard bony w eq na wyższych lvl też grają swoją rolę. Praktycznie wszystko decyduje :D

Opublikowano

Epic Fail. W takim razie ja bym polecał Archera. Nie gram na PL, ale wydaje mi się, że archer by był lepszy.

Opublikowano

Jesli chodzi o PL:

Archer jest dobry na wojnie, starczy na niego ubrac 60% i doslownie praktycznie nic nie robi (wiem bo mam 90lv archera na Samos PL)

Heller jest boski na zadymy, to leczenie + skille ogromny DMG, dodatkowo antymagia, w pvp heller i BM to dwie najlepsze obecnie klasy.

Opublikowano

Powiem tak:

Archer: przede wszystkim wojenki, posiadam archera 65 lv i "koksiarskim" Bodziakom 80/90 w full absach ciągne ze skilla na m5 (nie śmiejcie się,przez miesiac ani jedno ku nie weszło xD) po 4/5k <3 

Heller: postka boska do pvp, osobiście widziałem jak niejeden 55 heller kładzie 80 :) (oczywiście gość miał full alchemie antyka 24um szarfe itp) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...