Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co teraz?

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam konto praktycznie wymaxowane jak się da. Max LF4 na 16lvl, 20 Bo2 na 16lvl drony i wyrzutnia tez na 16lvl. PET cały odblokowany. 40PP. Wszystkie dresy do wszystkich statków. Oprócz tych za $$ i Surgeona. No i kompletnie nie wiem co teraz robić? Macie jakieś pomysły? Pozdrawiam, Damian.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

kup surgeona i jesli ci jest potrzebne to laduj w wiecej PP a jesli nie to kup podwojne i sie bij xD

Opublikowano

Ammo + boostery i nakurwiaj, a jeśli jesteś pozerem i zależy Ci na rankingu to bij alieny xD

kup surgeona i jesli ci jest potrzebne to laduj w wiecej PP a jesli nie to kup podwojne i sie bij xD

Kurde lipa, myslalem ze cos wykombinowac sie da :(

Więcej na PW.

Opublikowano

Ammo + boostery i nakurwiaj, a jeśli jesteś pozerem i zależy Ci na rankingu to bij alieny xD

Czyli?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Czyli?

Jakos rozbudować konto.

Więcej na PW.

Opublikowano

Protokoły laserowe w pecie masz? lf4 w pecie ulepszone? Jeśli nie to sie za to weź, albo za dodanie kilku PP, choć jak dla mnie wolałbym na rsb+boosty.

Opublikowano

Protokoły laserowe w pecie masz? lf4 w pecie ulepszone? Jeśli nie to sie za to weź, albo za dodanie kilku PP, choć jak dla mnie wolałbym na rsb+boosty.

O! nie mam laserowych :) Dzięki. Kupic full no nie?

Więcej na PW.

Opublikowano

Nic nie wspomniałeś o formacjach, może ich dokup na maksa;)

Formacji nie mam jednej czy tam dwóch. Dzięki za przypomnienie :))

Więcej na PW.

Opublikowano

O! nie mam laserowych :) Dzięki. Kupic full no nie?

Laserowe wszystkie, PET z RSB do 20k piznie na strzała :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...