Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Crafters - zapowiedź

Gość happi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

3740914588185231410096.png

Szukasz serwera, który będzie stał dłużej niż tydzień i rozgrywka będzie stabilna?

Dobrze trafiłeś! Nasz serwer oferuje wiele dodatków typu pierożki czy też nieskończone mięsko.

Obserwuj nasz fanpage, by być na bieżąco z wszystkimi nowościami wprowadzanymi na serwer.

U nas się nie znudzisz!

Zapraszamy!

4353614588185231410096.png

Tryb serwera: Survival + Gildie

Wersja serwera: 1.7.x

Autoryzacja: Non-Premium

Sloty: 200

Strona WWW: www.4Crafters.pl

8210714588185231410096.png

8109014588185231410096.png

5099514588185231410096.png

1793114588185231410096.png

9410914588185231410096.png

1185914588185231410096.png

7065714588185231410096.png

Póki co to tyle. Prezentacja będzie uzupełniana na bieżąco.

Zapraszam na fanpage gdzie informacje będą pojawiały się szybciej niż tu. :)

3579114588228191410096.png

Opublikowano

­Server zapowiada się ciekawie :) 

Te pierożki oraz mięsko mnie zachęcają :3

Będę na starcie 100%

lubie sie spowolnic

Opublikowano

@happix3 hymm który to już twój serwer? Co miesiąc - 2 miesiące zmieniasz nazwy serwerów bo nie mogą się utrzymać... a co do serwera to nie polecam bo i tak upadnie po tygodniu lub max miesiącu. 

piszesz pod tematem @єяιρѕσи że tworzy c*****e serwery i że gówno potrafi a sam jesteś nie lepszy i to mnie najbardziej u ciebie rozpierdala. 

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

haha, professional developer skript :)  Kurde to serwerowi streetcraft nie dorasta do pięt pod względem pluginów.

@happix3

Nie rozumiem Cie, gadasz na serwery innych, jakie są słabe itd. a Twój serwer nawet sie nie równa z nimi. Szkoda słów kolejne gów** ..

@topic

Nie polecam, spina sie do innych serwerów a sam startuje z gorszym gów**m .  

Duda czekam na twoją odpowiedz ... :*

Opublikowano

hej pieski, widze że nudno wam.

@happix3 hymm który to już twój serwer? Co miesiąc - 2 miesiące zmieniasz nazwy serwerów bo nie mogą się utrzymać... a co do serwera to nie polecam bo i tak upadnie po tygodniu lub max miesiącu. 

piszesz pod tematem @єяιρѕσи że tworzy c*****e serwery i że gówno potrafi a sam jesteś nie lepszy i to mnie najbardziej u ciebie rozpierdala. 

haha, zbierają sie gimbusy i hejtują mi serwer, bo sie z kimś zadaje. 

nie tworze serwerów jak ty i twoja banda pseudo programistów.

ostatni serwer jaki miałem tworzyć był jakiś miesiąc temu i to było 1.9 ale przerwaliśmy projekt, nie wypaliło więc robie swój inny serwer bo mam więcej czasu.

Tavros nie jest mój, bo jestem tam administratorem i wkrótce będzie reaktywacja. 

haha, professional developer skript :)  Kurde to serwerowi streetcraft nie dorasta do pięt pod względem pluginów.

@happix3

Nie rozumiem Cie, gadasz na serwery innych, jakie są słabe itd. a Twój serwer nawet sie nie równa z nimi. Szkoda słów kolejne gów** ..

tak, mam dwa skrypty. na wiadomości i na uproszczenie komendy.
to że macie swoje supcio pluginy czyli pluginy "lepsze" niż essentials i funnyguilds (tak mi pisaliście na pw) to nie znaczy, że będzie miał miliardy graczy, bo jedna reklama nie wystarczy.
nawet nie widzieliście serwera, tylko dodatki i podstawowe informacje, więc jak można oceniać serwer na takim poziomie?
mówisz, że to ja jestem pieskiem nethera a sam przywołujesz swoją gimbusiarską armie.

A mówiłeś że to moja prezka jest beznadziejna -.o Kolejne 1.7.x? 

>miej prezentacje z cooltexta

>mów że ktoś ma chu,jową prezentacje

pytałem chyba 5 osób. jedną osobe która siedzi w grafice dłużej niż ja, o wiele dłużej i umie o wiele więcej niż ja, trzech moderatorów z mpc i jednego kolege. każdemu się podobało.

Nie polecam, serwer będzie gówniany tak jak i jego właściciel, ponieważ tworzy go niedoszły grafik, który nie zna się na rzeczy.

skoro mam range MGT to chyba świadczy o tym, że coś jednak potrafie.

nie chce mi się wam ciagle odpisywać, ale nabijacie mi ciągle statystyki więc by pnąć się w góre trzeba odpisywać.

hej!

Opublikowano

Cooltext? Ty jesteś jakiś niedorozwinięty? I jeszcze nazywasz siebie grafikiem? xD

Tak btw. może się podobać nawet Twojej matce mnie to nie obchodzi ale stwierdzę że po pierwsze jesteś hipokrytą a po 2 nie nazywaj siebie grafikiem błagam Cię :) I życzę powodzenia na starcie skoro już masz tylu wrogów ^.^

Opublikowano

Cooltext? Ty jesteś jakiś niedorozwinięty? I jeszcze nazywasz siebie grafikiem? xD

Tak btw. może się podobać nawet Twojej matce mnie to nie obchodzi ale stwierdzę że po pierwsze jesteś hipokrytą a po 2 nie nazywaj siebie grafikiem błagam Cię :) I życzę powodzenia na starcie skoro już masz tylu wrogów ^.^

tak, nazywam siebie grafikiem.

skoro używasz photoshopa i wychodzi ci taka gówniana prezentacja to lepiej go usuń.

Opublikowano

tak, nazywam siebie grafikiem.

skoro używasz photoshopa i wychodzi ci taka gówniana prezentacja to lepiej go usuń.

To było robione w 5 min bo nie mam czasu na grafikę tylko zajmuje się serwerem ;) A wysłałem Ci to tylko po to by udowodnić Ci jakim idiotą jesteś. Cooltext heh... Kończę siema. 

Opublikowano

jakim idiotom jesteś.

kurde, jestem idiotom ://////////////

i tacy wrogowie co są od jednego idioty to nie wrogowie. haha

Opublikowano

Polecam, fajna prezentacja, ze skryptami i tak bedzie lepszy niż shitcraft.

JTM, JE, elo. 

Opublikowano

Naturalnie polecam, @happix3 się stara jak może, aby serwer był dopracowany, a rozgrywka przyjemna.  :)

Troszkę mniejsze umiejętności techniczne nadrabia profesjonalnym podejściem, zaangażowaniem w serwer i szacunkiem dla gracza, nie to co pewni panowie wyżej.  B)

Pozdrawiam z lotniska, spierdalam do Dubaju, bo mnie kuhwa stać (nie to co tych wyżej, którzy pewnie na minusie są po tym ich niewypale kolejnym xD) i życzę powodzenia! Przyjemnej gry, panowie i panie!

P.S. Jakiekolwiek próby ataków na ten serwer (w szczególności dotyczy pewnych panów, którzy lubią nazwy serwerów kraść i zachowują się jak buracy) skończą się bardzo nieprzyjemnie dla sprawców. To takie ostrzeżenie ode mnie.  :yay:

5465845486.png

Opublikowano

@up

P.S. Jakiekolwiek próby ataków na ten serwer (w szczególności dotyczy pewnych panów, którzy lubią nazwy serwerów kraść i zachowują się jak buracy) skończą się bardzo nieprzyjemnie dla sprawców. To takie ostrzeżenie ode mnie.   :yay:

Bardziej wygląda mi to jako groźba, a nie ostrzeżenie.

Nie polecam, praca jako technik z tym panem jest kompletnie nie do zniesienia. Serwer jest postawiony głównie na funnygównie, i papce zlepionej z działu pluginów na mpc, nic oryginalnego.

Osoba poszukuję technika, a dotyka się do tego co nie potrafi, tym samym niszcząc pracę w jaką ktoś włożył sporo czasu, nie zna się, a stara się udowodnić że to on ma rację. Zerowy poziom profesjonalizmu.

Opublikowano

to nie jest groźba. x)

Serwer jest postawiony głównie na funnygównie, i papce zlepionej z działu pluginów na mpc, nic oryginalnego.

ty wgrywałeś pluginy, ja tylko mówiłem co mi potrzeba.

co było z mpc, awesomedrop? mięsko było moje, limity i pandory są @XawierStudio pisane przez niego i wykorzystywane wyłącznie przez jego serwer jak i mój. :')

gdybym pisał pluginy sam to bym do ciebie nie pisał. szukałem kogoś kto by mnie wyręczył w sprawach konfiguracji i doboru pluginów, bo serwera z takim trybem nie robiłem jeszcze nigdy.

pisałeś, że masz 23 lata i jesteś dojrzały, a zamiast napisać "nie tykaj bo robie" czy coś i wytłumaczyć na gg, że nie chcesz zemną współpracować to zablokowałeś mnie na gg i tyle.  

pozdrawiam!

/dodam tylko, że twoim głównym powodem było to, że chciałem dodać coś dla wygody graczy, a przez to "zepsuł" się cały plugin nie wiadomo jakim cudem, przez jedną linijke w konfiguracji. magia. x)

Opublikowano

to nie jest groźba. x)

Serwer jest postawiony głównie na funnygównie, i papce zlepionej z działu pluginów na mpc, nic oryginalnego.

ty wgrywałeś pluginy, ja tylko mówiłem co mi potrzeba.

co było z mpc, awesomedrop? mięsko było moje, limity i pandory są @XawierStudio pisane przez niego i wykorzystywane wyłącznie przez jego serwer jak i mój. :')

gdybym pisał pluginy sam to bym do ciebie nie pisał. szukałem kogoś kto by mnie wyręczył w sprawach konfiguracji i doboru pluginów, bo serwera z takim trybem nie robiłem jeszcze nigdy.

pisałeś, że masz 23 lata i jesteś dojrzały, a zamiast napisać "nie tykaj bo robie" czy coś i wytłumaczyć na gg, że nie chcesz zemną współpracować to zablokowałeś mnie na gg i tyle.  

pozdrawiam!

/dodam tylko, że twoim głównym powodem było to, że chciałem dodać coś dla wygody graczy, a przez to "zepsuł" się cały plugin nie wiadomo jakim cudem, przez jedną linijke w konfiguracji. magia. x)

Leże i płacze kumplu

szukałem kogoś kto by mnie wyręczył w sprawach konfiguracji i doboru pluginów

Oferowałem Ci dużo lepsze pluginy, niektóre nawet z mojego serwera które były płatne i kupione przezemnie, nie mów mi tutaj teraz że to ja wgrywałem pluginy, bo wszystko co ja chciałem Ci wgrać na serwer, ty argumentowałeś negatywnie, i krytykowałeś wszystkie moje wybory, serwer; a głównie wybór pluginów był twój, pod każdy osobny plugin oferowałem Ci inny; dużo lepszy, lecz jednak ty nadal stawiałeś na jakieś zje***e kondzio czy srondzio chaty, gównoguilds i inne, pozatym jeżeli szukasz technika, to chyba proste, że to on konfiguruje pliki, a nie ty dotykasz coś co nie potrafisz zrobić, a potem jeszcze głowisz że przez 30 minut jak to naprawić... Jak już znajdziesz technika, czekaj na jego pytania co do wyglądu samego serwera, a nie mieszaj się między jego klawiaturę i pliki serwerowe, bo to nie wyjdzie na dobre; przykład już miałeś.

Opublikowano

kumplami nie jesteśmy, bo nawet nie wiem jak masz na imie. ;-;

nie przypominam sobie byś oferował mi gildie lub tego typu pluginy. jedyne co to wgrałeś litebans który też sie spieprzył, bo zmieniałem wiadomości. haha

żadnego kondzioczatu nie było. pluginu na czat nie wgrałeś ani jednego.

pewnie, lepiej wgrać drop z xCrafters który ma jedną funkcje niż wgrać plugin który ma tych funkcji o wiele więcej.

wgrywałeś takie pluginy o których nawet nie słyszałem typu "CrazyLogin", bo w Authme jest bug z sesją której nie chciałem ustawiać.

Opublikowano

Zapowiada się superowo, jakieś ss spawnu może?

Będzie P2W?

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

nie będzie p2w.

ranga VIP będzie miała o 1/4 itemów na gildie mniej, kit (nie, nie zbroja 4/3 i miecz 5/2), kolorowy nick i jeszcze coś pewnie wymyślę do tego.

Opublikowano

@Risen.

Hahahhahaha, te zdanie o tych atakach i nie przyjemnych sprawach mnie rozjebal ;D

Nie polecam pana wyzej, strasznie nie dorozwiniety emocjonalnie gimbus ktory probuje cos osiagnac, no coz omijajcie ten serwer szerokim łukiem :3

Serwer zapowiada sie bardzo zle, niestety przez administracje ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...