Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam technik i administracji

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jestem właścicielem sieci serwerów Craft4u.pl i jak to większe sieci, muszę mieć TeamSpeak pod sieć. Tak więc szukam kilku, kilkunastu osób którzy chcieliby pracować ze mną lub dla mnie, jak kto woli :p

Spytacie czemu poszukuję technika skoro sam nim jestem? Odpowiedź jest bardzo prosta, sam nie zrobię wszystkiego bo mam na głowie sporo obowiązków(Praca w prawdziwym życiu, forum, strona WWW, FanPage, Finanse sieci itd itp.)
Tak więc szukam:
- Osoba od zrobienia całego TeamSpeak, rangi, kanały itd itp. Główny Admin   0/1
- Osób na stanowisko administracji która będzie pomagać użytkownikom TS3 0/10

Zapraszam do napisania pod tematem Jestem zainteresowany na XXX stanowisko i zostawienie kontaktu GG. Odezwę się jak tylko znajdę chwilkę. Dzięki powodzonka.

Opublikowano

Administrator Serwera TS3 (celuję w rangę JSA/NA/SA)

# Kontakt PW lub GG w profilu.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Witaj, jest możliwość abym został "Głównym Adminem" - kontakt forum.

Opublikowano

Jestem zainteresowany ranga Sa czyli Admin,Serwer Admin

gg:55949738

Opublikowano

Każdą chętną osobę zapraszam dziś o godzinie 15 na serwer TeamSpeak ts.craft4u.pl w celu dogadania wszystkiego, wytłumaczę co jest grane itd. 

To siema do usłyszenia o 18

Opublikowano

Ale to Wy ze mną macie się kontaktować. Zapraszam na TS.Craft4u.pl

Moderatora proszę o nie kasowanie IP bo jest to dział TeamSpeak tak więc mogę podać IP w celach kontaktowych...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...