Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dostac S na koniec meczu.?

Pemospec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, widziałem post Riotera na reddicie, który powiedział, że żadne z takich rzeczy nie działają. Graj po prostu dobrze, czym lepszy staty, tym lepsza ocena.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Item na supporta na koniec meczu daje tylko kilkanaście punktów więcej do maestri A aby dostać S+ trzeba mieć jak najwięcej killi i asyst a jak najmniej zgonów np. miałem 18/4/3 Evelynn i dostałem S a mając rengarem 10/0/14 miałem S+

Opublikowano

@matizal77

Więc dlaczego mając 15/0/8 lucianem dostałem tylko A ?

Bo jestes c*****y.

Moze farma sie nie zgadzala, albo cos, nie jest w 100% pewne jak Rito to liczy.

Jak w temacie, slyszalem, ze mozna kupic item na supporta pod koniec meczu, ale nie wiem czy to dziala ? ;c

Rozpierdol caly enemy team, perfect KDA and so on, najlepiej grać Janną i nie padać xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@matizal77

Więc dlaczego mając 15/0/8 lucianem dostałem tylko A ?

Zapomniałem dodać że Twój wynik porównywany jest do innych wyników na tej postaci a lucian jest bardziej popularny niz rengar(wiecej osob nim gra i jest trudniej dostac S+

np. O wiele łatwiej było by dostać S+ na yoricku niż na zedzie

Opublikowano

Po tej grze dostałem S+ przegrana ogólnie i mój team to było nie wiem co xD Wiec to chyba nie zależy od statystyk
post-401540-0-66341800-1458830885_thumb.png

Opublikowano

Co wy pierdolicie, że item dla supportów coś daje? -,-

Takie głupie gadanie.. jak się zagra dobry mecz to się wiecej dostanie a nie kuraw jak item dla supprota kupisz to da ci więcej :v

Opublikowano

Pierdolnij 20/0 w 20 minut, po czym jak dadza surrendera to S gwarantowane xD

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Grałem meczyk przed chwilą koleś na midzie lissandra zrobił 20/4/9 w tym penta i S+ miał więc wystarczy dobrze grac :>

Opublikowano

Najważniejsze jest to, kim grasz na jakie pozycji, ile dmg zadałeś, ile przyjełeś na klate, ile wyleczyłeś hp komuś itp itd. Staty też są tutaj rzeczą istotną, ale żeby dostać S+/- trzeba niestety wnieść trochę w rozgrywkę. Dobijając kille nic nie da.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Po tej grze dostałem S+ przegrana ogólnie i mój team to było nie wiem co xD Wiec to chyba nie zależy od statystyk

asdasdasaddfdcx.PNG

Nie mogłeś dostać S+ z takimi statami i z tylko 1 zrobionym drake

Widzisz a jednak ;)

Opublikowano

attachicon.gifasdasdasaddfdcx.PNG

Ale jaja glonek18 to mój brat cóż za przypadek :D

Co do tematu, myślę ze jak ktoś ma ponad 20 killi to już duża szansa ze dostanie to S tak było również w moim przypadku...

49yxrs.png

Opublikowano

attachicon.gifasdasdasaddfdcx.PNG

Ale jaja glonek18 to mój brat cóż za przypadek :D

Co do tematu, myślę ze jak ktoś ma ponad 20 killi to już duża szansa ze dostanie to S tak było również w moim przypadku...

Coś się zjebało z tą grą :D Teraz non stop mam gry po 30-50 min xD Twój brat akurat "coś"  :D  ogarniał 

post-401540-0-02486600-1458939431_thumb.png

Opublikowano

Bierzesz sorake cala gre stoisz pod wierze i grasz defensywnie jak widzisz ze jest walka 1vs1 jak nawet wiesz ze izi wygra to uzyj ulta zdobedziesz asyste bez ruszania sie jak nie chcesz patrzec na mape to uzywaj zawsze ulti i konczysz gre z 20assystami

Wieza*

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zagrałem sobie dziś 2 gry Kennenem w jednej zrobiłem staty 8/5/11 i dostałem S- w drugiej zrobiłem staty 9/0/4 i przeciwnicy poddali tą gre w 25min i dostałem tylko A... to jest jakieś poyebane ;D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...