Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warsztat dostępny na EUNE! Pochwalcie się pierwszmi free skinami

Silverek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem tylko 1 bohatera Akali i po zlaczeniu 3 kawalkow wyszla mi Akali pi

srebrnego kla i zrobilem jeszcze totem ksiezycowy

Zuzyte 390RP

zdobyte skin warty 975RP

Totem warty 625rp

i zadam takie pytanie czy jak mam tylko 1champaakali to po zlaczeniu 3 kawalkow zawsze skorka do akali mi sie trafi ?

Opublikowano

mialem tylko 1 bohatera Akali i po zlaczeniu 3 kawalkow wyszla mi Akali pi

srebrnego kla i zrobilem jeszcze totem ksiezycowy

Zuzyte 390RP

zdobyte skin warty 975RP

Totem warty 625rp

i zadam takie pytanie czy jak mam tylko 1champaakali to po zlaczeniu 3 kawalkow zawsze skorka do akali mi sie trafi ?

Chyba tak, bo raczej ci nie wypadnie skorka do championa ktorego nie masz, oprocz otwierania skrzynek.

­

Opublikowano

Eune: Raven (nie pamiętam jak) Leblanc a euw: blacksmith poppy.

@MrHituPlay

Tu łap poradnik od słynnego streamera.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

No to się pochwalę xD

3 skin do Nidalee:

oKkoZa2.png

Jak zdobyć skrzynki? Mam już 2 kluczyki z meczów :D

­

Musisz otrzymać klasę S pod koniec gierki.

Działa to też na zasadzie DUO Q.

Grasz z kolegą i jeżeli on otrzyma klase S a ty nie to Ty i tak otrzymasz szkrzyneczkę.

Możesz wydropić max 4 skrzynki na 1 miesiąc.

Opublikowano

Na jednym koncie TF w samo południe, a na drugim Riot Blitzcrank, więc drop dobry :)

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

No to się pochwalę xD

3 skin do Nidalee:

oKkoZa2.png

­

Grasz z kolegą i jeżeli on otrzyma klase S a ty nie to Ty i tak otrzymasz szkrzyneczkę.

A kupić można wiecej na miesiac?

­

Opublikowano

No to się pochwalę xD

3 skin do Nidalee:

oKkoZa2.png

­

A kupić można wiecej na miesiac?

­

Kupić 25 na dzień możesz. xD 

Opublikowano

Klasa S to mniej więcej jakie staty? Moja pierwsza free skórka to Amethyst Ashe. Z racji, że to konto jest expione to mam tylko Ashe xDD. A skin do warda to jakiś brzydki za ~600rp.

No, no szanuje Riot. W końcu dali opcję dostania skina/champa za darmo.

Opublikowano

Klasa S to mniej więcej jakie staty? Moja pierwsza free skórka to Amethyst Ashe. Z racji, że to konto jest expione to mam tylko Ashe xDD. A skin do warda to jakiś brzydki za ~600rp.

To ranga postaci. Champion Mastery czy jakoś tak.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Ja wiem co to jest ale ktoś pisał, że trzeba dostać taką ocenę za gierkę by team dostał nagrody. A jest ona przyznawana za dobre staty.

Opublikowano

Ja wiem co to jest ale ktoś pisał, że trzeba dostać taką ocenę za gierkę by team dostał nagrody. A jest ona przyznawana za dobre staty.

Team nagrody?

Musisz z kim grać premade i jak oni wbiją S to i ty dostaniesz chesta.

Tak to rozumiem,  mogę się mylić.

Opublikowano

Team nagrody?

Musisz z kim grać premade i jak oni wbiją S to i ty dostaniesz chesta.

Tak to rozumiem,  mogę się mylić.

Tak tak źle zrozumiałem. Ale tak czy siak dobrze mówię, że trzeba dostać ocenę S a one jest za dobre staty.

Opublikowano

a klucze skąd się dostaje? Dostałem sivir śnieżnej zamieci i totem- bukiet.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Ale za ocene S tylko raz na 6 dni mozna :/ to przeciez na kazdym meczu mozna miec dobre staty wystarczy grac na staty a nie na wygrana

a jak zdobyc klucz bo nie moge znalezc jak :D

Opublikowano

@Varios_Awesome

Pomarańczowymi esencjami odblokujesz możliwość stworzenia tego skina, potem niebieskimi go tak jakby kupujesz.

Do wszystkich którzy nie wiedzą, kluczyki randomowo dropią gdy WYGRASZ grę, jest większa szansa na drop klucza gdy grasz premade (logiczne xD)

Skrzynki dostajesz za rangę S pod koniec meczu, czyli musisz mieć dobre staty postacią, Max to 4 skrzynki na miesiąc, a jeden champion może tylko raz odblokować skrzynkę na sezon.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...