Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynki

Sh33pek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem zestaw 5 + 2(+1 darmowa za 3 fragmenty klucza + skrzynka) skrzynek (żałujeeeee). 

Wypadł mi Draven, Akali, Aurelion Sol, potem skiny: Przywrócony Fiddlestick (1350rp ale okropny), Primal Udyr (975rp ale też okropny moim zdaniem), Workshop Shaco (pozmieniane tylko kolory i tyle).

Dalej nie pamiętam dokładnie co mi wypadło, ale zirytowany zamieniłem 3 odłamki bohaterów na losowego perma - Corki :______: (nie lubie grac adc)

Potem także zirytowany zmieniłem 3 odłamki skinów i wypadł Szalony Naukowiec Ziggs (nie mam postaci :__:), później też mi się zebrały 3 odłamki i tak oto wypadła mi Nami w foczej skórze, no kur.... pięknie - nie mam tej postaci.

I tak oto straciłem gdzieś 1365 RP, dziękuje Rito (musieli zrobić, że wypadają też skiny do postaci, których nie mamy). Postanowienie - nigdy w życiu już nie kupie tej ..... skrzynki :)

ezgif.com-resize.gif

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...