Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Shiran2.pl

AcziQa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lipa ze nie ma dungeonów, Lipa ze nie ma zadnych nowych setów eq tylko klepane ciągle te same sety na wiekszosci privów taki system ulepszania widzialem juz na co najmniej 2 serwerach. Nie pamietam nazwy bo juz dawno to było. Serwer nie robi Wow ... Wbije zobacze, ale wątpię, żebym został tam  na dłużej. 

Chce dla Ciebie jak najlepiej i daję Ci radę byś nawet nie wbijał. Właściciele plików wbiją na serwer i go wyłączą, więc szkoda tylko Twojego czasu. Tak samo zrobili z innym serwerem postawionym na ich plikach, które miały być tylko do zabawy, a nie do stawiania serwerów. Nazwa tamtego serwera, który też upadł przez użycie tych plików to Kalios :) Jak chcesz na PW Ci prześle link do filmiku jak się bawią na serwerze xD

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lipa ze nie ma dungeonów, Lipa ze nie ma zadnych nowych setów eq tylko klepane ciągle te same sety na wiekszosci privów taki system ulepszania widzialem juz na co najmniej 2 serwerach. Nie pamietam nazwy bo juz dawno to było. Serwer nie robi Wow ... Wbije zobacze, ale wątpię, żebym został tam  na dłużej. 

Chce dla Ciebie jak najlepiej i daję Ci radę byś nawet nie wbijał. Właściciele plików wbiją na serwer i go wyłączą, więc szkoda tylko Twojego czasu. Tak samo zrobili z innym serwerem postawionym na ich plikach, które miały być tylko do zabawy, a nie do stawiania serwerów. Nazwa tamtego serwera, który też upadł przez użycie tych plików to Kalios :) Jak chcesz na PW Ci prześle link do filmiku jak się bawią na serwerze xD

NIe rozumiem dla czego tak robia.Dla samej zabawy opłacać serwer ?

Opublikowano

NIe rozumiem dla czego tak robia.Dla samej zabawy opłacać serwer ?

Nie. Ale oni o tym nie wiedzą, w sensie administracja tego serwera. Znaleźli pliki super serwera na MPC to sobie je wzięli, ale nie przeczytali (albo zignorowali), że serwer tylko do zabawy, a nie do postawienia. I teraz postawili serwer na tych plikach i myślą, że to co było napisane przy plikach to tylko głupie słowa, ale właściciele tych plików dobrze je zabezpieczyli i wystarczy, że wejdą na serwer to sobie dadzą GMów i się pobawią :D Tak to jest jak ktoś jest leniwy i chce postawić serwer na szybko :(

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nie użylibyśmy tak dziurawych plików. Korzystaliśmy z starych plików cyca + naszego harda, a że po części odwzorowaliśmy jakiś inny serwer to moim zdaniem nie jest nic złego. A po drugie bardzo chętnie zapraszam administracje owego serwera do nas ale jak będą się chcieli pobawić to niech wcześniej uprzedzą nadamy im prawa

Opublikowano
Nic ciekawego szczerze mówiąć, a grafika to już w ogóle słaba ;d

Ale życzę powodzenia.
Opublikowano

@sasori na chłopski rozum pliki netmetina to syf (te które są na MPC) bo akurat co do oryginalnych plików które posiadacie jest ok nie licząc biologa którego czasem cofało, a co do tego że Shiran2 to niby NM, nie ma takiej możliwości grałem kiedyś na NM i widać było że robione są na plikach cycka więc postanowiliśmy odwzorować delikatnie wasz server lecz nie do końca, po drugie myślisz że nie wiem co roicie z serverami które startują na waszych plikach ? trzeba by być konkretnym ułomem żeby startować na tym dedyka :)

Opublikowano

@sasori na chłopski rozum pliki netmetina to syf (te które są na MPC) bo akurat co do oryginalnych plików które posiadacie jest ok nie licząc biologa którego czasem cofało, a co do tego że Shiran2 to niby NM, nie ma takiej możliwości grałem kiedyś na NM i widać było że robione są na plikach cycka więc postanowiliśmy odwzorować delikatnie wasz server lecz nie do końca, po drugie myślisz że nie wiem co roicie z serverami które startują na waszych plikach ? trzeba by być konkretnym ułomem żeby startować na tym dedyka :)

To kim Ty jesteś?

Powodzenia, ale tu nie ma nic nowego, więc nie ma co liczyć na 500+ online.

­

Opublikowano

Narzeczonym, korzystamy z jednego konta.

To kim Ty jesteś?

­

A co bys chciał nowego Lycana a moze jeszcze 5 i 6 klase postaci a moze metina w świecie rzeczywistym:) bez obrazy ale nie jestem za dodawaniem " witaminek" typu shopki offline czy innych gadżetów

To kim Ty jesteś?

­

A co bys chciał nowego Lycana a moze jeszcze 5 i 6 klase postaci a moze metina w świecie rzeczywistym:) bez obrazy ale nie jestem za dodawaniem " witaminek" typu shopki offline czy innych gadżetów
Opublikowano

Odnoszę wrażenie, że ktoś sobie chyba żarty robi :)  serio ?

* Serwer bez dungów 

* Event na którym gm lata i wywala przedmioty a ludzie biegaja za nim  jak stado baranów 

* Event z okazji urodzin gma - od razu na starcie 

Sorki ale to brzmi jakoś trochę tak głupawo przynajmniej dla mnie 

Opublikowano

Ojoj :)

Ojoj ... będzie auć :)

{ "wykopaj", do_disconnect, 0, POS_DEAD, GM_PLAYER },
{ "deds", do_shutdown_2, 0, POS_DEAD, GM_PLAYER },
{ "online", do_who, 0, POS_DEAD, GM_PLAYER },

Heh. Jak chcecie kod netmetka to PW. ;)

Opublikowano

Ojoj :)

Ojoj ... będzie auć :)

{ "wykopaj", do_disconnect, 0, POS_DEAD, GM_PLAYER },
{ "deds", do_shutdown_2, 0, POS_DEAD, GM_PLAYER },
{ "online", do_who, 0, POS_DEAD, GM_PLAYER },

Heh. Jak chcecie kod netmetka to PW. ;)

Nie dzięki :P  Nie potrzebuje, ale niech mi server trochę postoi a Ekipa NM przekona się że to nie są ich pro elo pliki :) wtedy kod netmetka mi się przyda :D 

Opublikowano

no co tu dodać prezka dno, będzie boleć na starcie

Co, odmówiliśmy współpracy w sprawie ts'a to teraz ciśniesz? Trochę żenujące :)

Opublikowano

GNÓJ Z POLA 

Co to jest za prezentacja? Przecież to wygląda jak gówno a nawet napisałbym że gorzej. 

W paincie lepszą prezke bym zrobił

Nie zachęcacie do gry i nie polecam serwera 

Nie wierze że TO LA robiło

Opublikowano

no co tu dodać prezka dno, będzie boleć na starcie

Tobie Dzieciaku podziękuje w tym temacie - wyjdź.

Serwer Fajny, administracja miła odpisuje na każde zadane pytanie i zadane zarówno na TS'ie .

Jak z Reklamą? Życzę powodzenia na starcie :)

Opublikowano

1. FAJNA GRAFIKA NA MPC ZA FRIKO

2. WZIĄĆ GOTOWE PLIKI Z MPCFORUM

3. ZROBIĆ ZAPOWIEDZ

4. PUBLIKACJA

5. PROFIT

6. ZAMKNĄĆ SERWER ZA 3 DNI BO NIE UMIEMY NAPRAWIĆ BŁĘDÓW.

Opublikowano

1. FAJNA GRAFIKA NA MPC ZA FRIKO

2. WZIĄĆ GOTOWE PLIKI Z MPCFORUM

3. ZROBIĆ ZAPOWIEDZ

4. PUBLIKACJA

5. PROFIT

6. ZAMKNĄĆ SERWER ZA 3 DNI BO NIE UMIEMY NAPRAWIĆ BŁĘDÓW.

Tak Server już zamknąłem, wysłałem sobie najpierw SMS, bo mi brakło ulepek xD sorki ale na taki post się nie wypowiem sensownie

Opublikowano

Polecam mimo tego że nie Wasza grafika  :lenny:

Brak nowości, 6/7 odstrasza nie zagram lecz powodzenia

Twoja też nie bo nie zapłaciłeś.

Co do serwera polecam.

Opublikowano

Co jest z teamspeak bo nie dziala : shiran.net-speak.pl ??

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...